HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (246/1091) > >>

Farek:
Ja, hogy azok. Nos, igen, akkor még lusták voltunk.  :badteeth:

uhrindam:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Július 28., 09:48:15 ---
--- Idézetet írta: uhrindam - 2014. Július 27., 23:33:37 ---
--- Idézetet írta: uhrindam - 2014. Július 27., 23:33:37 ---Egyébként a  fordítás és beírás minőségét mindig kiválónak találtam, kivéve talán a Semic-Marvel Extra scaneknél, bár ez nem a ti hibátok.  ;)

--- Idézet vége ---
Ööö... melyekre gondolsz? Mert az Ostrom új fordítás és beírás, nem a Semices.  :nezze:

--- Idézet vége ---

Nem az ostromra gondoltam, hanem a 236-237. számokra. :D
A kisokossal kapcsolatban pedig köszönöm a tippet, valószínűleg még a mai nap folyamán pótolni is fogom!  ;)
--- Idézet vége ---

turkia:
Köszi Farek, hozzá is látok!

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2014. Július 28., 11:04:33 ---Ha tudnál ajánlani valami jót, akkor azt nagyon szívesen venném. Köszönöm!

--- Idézet vége ---
Persze. Mondjuk, nyilván könnyebb lenne, ha már tudnám, hogy miket olvastál  ;D
A fővonalról mindenképpen ajánlom az 57-58-as részeket, valamint a kree-skrull háborút.

Ha nem félsz az időben való ugrálástól, akkor mehet a Galaktikus Vihar Hadművelet is (345-347, meg egy rakás más füzet.
Az ostrom 270-277 alap.
A 10-es évszám szintén.
A nyugati vonalon még nem haladtunk olyan sokat, hogy érdemes lenne kiemelni egy-egy történetet. De a most futó időutazós nagyon jó.
Az MK Angyalokat én nagyon szeretem, laza, könnyed, vicces történetek. Ha egyet kellene ajánlanom, akkor a 12-es lenne az. Meg esetleg a 9-es :)
A spéci kiadványok közül javaslom az Angyalok Mindörökkét. Nagyon jó és nagyon egyben van. Ha pedig felhőtlenül akarsz szórakozni, akkor olvasd el a Kis Hangya Nagy Karácsonyát.
Persze az Angyalok/JLA közös történet is figyelemre méltó.
És persze a BA HZs speciálokat is csak javasolni tudom.

Na, így első blikkre ennyi  ;D

--- Idézetet írta: turkia - 2014. Július 28., 11:04:33 ---Farek, még szép, hogy dícséret! Bocs, ha félreérthető voltam!
--- Idézet vége ---
Figyelj, az sem lenne gond. Nem várom el, hogy mindig mindenki mindenről csak szépet és jót mondjon. Az építő kritika legalább olyan fontos. Csak tényleg nem volt egyértelmű ;)

turkia:
Farek, még szép, hogy dícséret! Bocs, ha félreérthető voltam! Ha tudnál ajánlani valami jót, akkor azt nagyon szívesen venném. Köszönöm!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése