HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (243/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a BA.MK. 22.részét ,Farek,talgaby! :worship: :worship:
Cicaharc... :lol: ez volt a legnagyobb duma ebben a történetben!!
Kardfogú és Fekete Párduc között ezen kívül volt még közös bunyó?

Blue S:
BA MK 22:

A sors úgy hozta, hogy egymás után kétszer én jövök a fórumban. Biztos hatost dobtam.

Ennek a résznek a színvilága nagyon tetszett, ehhez biztos az is kellet, hogy ilyen jó minőségű legyen az alapanyag.
A rajzok is jók voltak, bár volt 1-2 panel, ahol Hulk és Póki olyan képet vágtak, mint Bruce Willis a 12 Majom című filmben, mikor az elmegyógyintézetben ül nyugtatók által beszedálva.

Maga a történet nem volt rossz, még a mondanivalója is átjött. Számomra vicces volt, hogy pont Kapi aggódik egy idegen ország területén történt beavatkozás miatt, mikor az ő állama lassan népi hagyományt rendez ebből.

Meg az sem volt semmi, mikor a hálóban voltak és azon tanakodnak, melyikük szabadítsa ki a csapatot. Biztos erős háló, elvégre a Hulkot is felemelte, de ha ott van mellettem pont egy hozzá hasonló erőgép, akkor nem esnék pánikba. :lol: Szegény Óriáslány meg próbálta lenyugtatni a csapatot, főleg Pókit, aki félt, hogy leesnek kb. 2 méter magasból  ;D

Köszönet a honosításért!  :worship:   

Blue S:
NYPBA Vol2 023.:

Hank nagyon összeszedte magát, még a Lénynek is be mert szólni. Espirita igazi támasza lett. Hiába, minden sikeres férfi mögött áll egy nő.  :nezze:

Ha leszámoltak Dominusszal, Sólyomszemnek mindenképpen rendeznie kell Energikon és Vasember nézeteltérését, mert az egyre jobban a csapatmunka rovására megy.

Seregély egész jól tud hazudni, ami nem meglepő, elvégre SHIELD ügynök volt.  :hehe:
Azért nem lennék a helyében, mikor kiderül az igazság. Clint még elnézné egy kiadós veszekedés után, de ott van még a csapattársak véleménye is.

Egyébként nagyon ügyesen oldották meg, hogy mindenhol összefutottak a szálak. Mikor az elején megláttam az időkereket, megpróbáltam visszafuttatni a történetet. Nem volt egyszerű.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Augusztus 12., 09:38:26 ---Tudom kiérdemelte a sorsát,de ez nem vall Bosszú Angyal mentalitásra.

--- Idézet vége ---
Valóban nem. És ebből lesznek is még problémák, nem is olyan nagyon sokára.

SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 23.részét,Farek,Peter P.! :worship: :worship:
Valami hasonló befejezést vártam.Viszont Seregély meglepett,nem hittem volna,hogy tényleg hagyja meghalni Fantomlovast.Tudom kiérdemelte a sorsát,de ez nem vall Bosszú Angyal mentalitásra.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése