HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2019. December 17., 14:56:30 ---Én viszont a kedvenceid közé sorolnám.
--- Idézet vége ---
Az enyéim közé? :badteeth:
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. December 17., 10:48:24 ---Így utólag megint olvasva és fordítva nem találom már annyira rossz történetnek, mint elsőre. De azért nem is sorolnám a kedvenceim közé.
--- Idézet vége ---
Én viszont a kedvenceid közé sorolnám.
Farek:
--- Idézetet írta: gabo - 2019. December 15., 22:11:00 ---Csináltak máskor is ilyet?? És azt a bizonyos No-Prize díjat odaadták? Sikerült valakinek elhelyezni az idővonalon a történetet?? :headscratch: :nezze:
--- Idézet vége ---
Nem tudom, de biztos voltak olyan sztorik, amiket a fiókból rántottak elő más képregényeknél is. Csak abban nem vagyok biztos, hogy azt egy folyamatban lévő történet közepén tették volna meg. :)
Nem tudom sajnos, hogy mi a no-prize kiosztásra került-e. :nemtudom:
--- Idézetet írta: SithLord - 2019. December 17., 07:56:09 ---Nekem ez továbbra is tetszett! Ha minden osztag lőtt volna a tiszta célpontot látva és nem vár a parancsra már rég győzedelmeskedett volna a Bérgyilkos.
--- Idézet vége ---
És ha a nagymamámnak kereke lett volna, ő lett volna az omnibusz. :lol: :lol: :lol:
De egyébként igen, megfoghatták volna az Angyalokat, vagy legalábbis jó részüket. De hát róluk szól a füzet, nem?
Így utólag megint olvasva és fordítva nem találom már annyira rossz történetnek, mint elsőre. De azért nem is sorolnám a kedvenceim közé.
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 146. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Nekem ez továbbra is tetszett! Ha minden osztag lőtt volna a tiszta célpontot látva és nem vár a parancsra már rég győzedelmeskedett volna a Bérgyilkos. Simán elmehetett volna inkább egy What if történetbe ha az ezidőtájt létezik. Én abba az idővonalba raknám! :nezze: Nem tudom miért pontozták le olvasó társaim a grafikát, mert semmi probléma nem volt vele. Nálam ez 4.5 csillag.
gabo:
Koszi a Bosszú Angyalai eme "kikacsintó történetét", nekem tetszett csak kicsit furav olt, hogy a törtánet folytonosságát megszakították egy másik történettel, még akkor is ha ennek megvolt az oka! Csináltak máskor is ilyet?? És azt a bizonyos No-Prize díjat odaadták? Sikerült valakinek elhelyezni az idővonalon a történetet?? :headscratch: :nezze:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése