HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (225/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai 130,131,132.részét,és az Óriás méretű Angyalok 3.számát Farek,Micho,Sepi,Troll! :worship: :worship: :worship: :worship:
130. Ez a rész igazán akció dús volt.Viszont a Vasember Thor összezördülés számomra kicsit hülyén jött le.Tony nagy elánnal nekilódult Thor pedig egy ütéssel leteremti,majd ha misem történt volna folytatódott tovább a történet.Csak néztem... :badteeth: semmi beszólás :nemtudom:
131.Kang zseniális tervet kovácsolt,bár szerintem az 1964-s Energikont leszámítva nem egy ütőképes csapat.Mehetnek a darálóba.Immortus tényleg ilyen naiv lenne...Fura volt Kapit Nomádként látni.És ki lehet az a titokzatos csuklyás alak?
132.Azt hiszem módosítom kell az előbb leírtakat és mégiscsak ütőképes ez az élőholt horda.
Óriás méretű Angyalok 3.Immortus is Kang?! Ehh.. :headscratch: Lenyűgöző és a sztori továbbra is lebilincselő!

Farek:
Na, látom, pár embert megmozgattak a csaták. És akkor még nem is láttátok a folytatást...  :brow:
Jöjjön hát az én véleményem a csatákról, meg úgy az általános baromságokról.

Csodakapi kontra Vas: Őszintén szólva én is úgy gondolom, hogy Vasembert a talgaby által főleg Batmannél és Pókembernél sokat emlegetett népszerűség pajzsa segítette a győzelemhez. Bár el kell ismerni, ezt a harcot még egész hihetően megindokolták.

Seri kontra Kapi: Várható volt, Kapi legyőzhetetlen.

Thor kontra Energikon: Lásd Kapiéknál.

Hank kontra Darázs: Hááááát... itt azért már erősen vakartam a fejemet. Értem én, hogy Pym újonnan jött képességeit és magabiztosságát hangsúlyozni kell, de azért ezt már túlzásnak éreztem. Egy későbbi részben lesz még erre utalás, és bicskanyitogatóan nagyképűen nyilatkozik Pym. Persze, olyan fegyver, ami rá nem hat, ha közvetlen közelről arcba kapja, mi?

Druid kontra Tigra: Hááát... mentálisan elnyomj a szaglását, érzékeit, mi? Eh, szódával elmegy, de alapból úgy gondoltam volna, hogy ha a mentális erő nem hat, akkor Tigra széttépi a dokit.

Holdlovag kontra Fekete Lovag: Abszolút hihető. Akár fordítva is elhinném, de így egy kicsit életszagúbbnak érzem.

Sólyomszem kontra Amazon: Nos... azért itt is megvannak a magam kétségei. Oké, tudjuk, hogy az erőkülönbség nem minden (Kapi nyilván lenyomná még Galactust is a pajzsával...  :rolleyes: ), de azért erős barokkos csúsztatásnak érzem, hogy Sólyomszem elszalad Amazon és az ő hipererős lábai elől, majd a szerelmem pedig olyan mélyre süllyed, hogy Clint képes egy hevenyészett íjat is összeeszkábálni. Nyilvánvaló, hogy Sólyomszem is kedvelt karakter és csapatvezető, szóval ezért is nyert ő, de azért ezt nem érzem jogosnak.

Egyéb baromságok: ahogy a hírben is írtam, Halál birodalmában több élet van, mint a Föld legtöbb részén. A két csapat gondolkodás nélkül elfogadja azt, amit mondanak nekik. És honnan a bús bűdös francból tudják az eredményeket, pláne az alkalmazott harcmodort??????? Egyesével zajlottak és szélesvásznon nézhették azok, akik épp nem harcoltak, miközben koktélt szürcsöltek és popcornt zabáltak? Nevetséges, egyszerűen szánalmasan nevetséges. Ráadásul a végén, mikor összegyűlnek, Vasember megszólal: "Tudom, hogy a kelepek békében velünk jönnek!" Igeeeeen? És mégis honnan? Ők is meg vannak győződve a maguk igazáról, mégis lazán feladják, mert a párviadalok számában alul maradtak?

Szóval maradjunk annyiban, hogy - bár a csaták szórakoztatók, de - nem ez a Bosszúangyal történetírás csúcsa. Szerintem.

garrido:
Igazából amíg a másik rész nem jön nem kerek a történet, de akkor én is a csatákról:

Csodakapitány vs Vasember: Ha komolyra ment volna szétkapja az alkeszt Monica, Vasembert csak a népszerűsége miatt nyerették meg.

Seregély vs Kapi: nem kérdés

Thor vs Energikon: kalapács nélkül is Thor

Sólyomszem vs Amazon: ez is elég vicces, elég könnyen adta magát Amazon, de itt is csak azért nyerhetett az íjász mert ő a nyugati parti vezető.

Hank vs Darázs: no comment

Holdlovag vs Fekete Lovag: teljesen reális végeredmény.

Blue S:
NYPBA Különszám 02.

Mikor kiderült, hogy a kelepek meghaltak, azt hittem Sólyomszem felkiált: Hurrá, megnyertük a meccset!  :lol:

A párbajok elég érdekesek voltak, egyedül Kapi győzelmében voltam biztos, szerintem az fix egyes lenne a totóban.
Csodakapitány vs Vasember: bár Monica képességei meggyőzőbbek, de a teljes kiaknázásukhoz kész atomfizikusnak kéne lenni. Tony ügyesen használta ki a tudását.

Seregély vs Kapi: lásd fentebb.

Thor vs Energikon:  jó kis bunyó volt, de szerintem Thor akkor is nyert volna, ha csak tovább tömi Simon fejét a bölcs beszólásaival. "a harc feleslegessé teszi a harcosokat"? Ennek mi az értelme?

Sólyomszem vs Amazon: Clint ismét bizonyította, hogy igazi vezető és harcos is egyben. Amazon hiába erősebb az íjász tapasztaltabb.

Hank vs Darázs: talán a legnagyobb meglepetés számomra! Azt hittem, Darázs ismét megalázza a férjét, de az olyan cseles volt, felhasználva inkább a tudós, semmint a szuperhős vénáját, hogy teljesen megérdemelten nyert.

Holdlovag vs Fekete Lovag: érdekes, hogy mindketten őrültnek nevezték a másikat. Fekete Lovag valóban kissé kifordulva viselkedett, mintha a haláltól való félelem elvette volna az eszét.

A vége kiszámítható volt, de jó volt ez így, mert csak még jobban várom a folytatást. Ez tényleg egy igazi angyali ősz.  :)

Köszönet a honosításért! :worship:

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2014. Szeptember 30., 20:23:47 ---És azt még hozzá kellett volna fűznöm, hogy mindeközben az egyetlen, aki a sztorijukat teljesen alá tudja támasztani az az öreg, megbízható Immortus. :)

--- Idézet vége ---
Tényleg. :D :D  :D :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése