HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
PGergo:
Áh, nem is terveztem. :lol: Végére akarok érni az első sorozat már lefordított számaival, közben a nyugati partiakat próbálom nem kifelejteni majd. Aztán jöhet majd a másik oldalon lévő harmadik sorozat. :D
Farek:
--- Idézetet írta: PGergo - 2014. November 11., 17:17:02 ---Egyébként hol helyezkedik el a mini időrendben? Azt tudom, hogy az Avengers v3 elején, csak kicsit pontosabban. :)
--- Idézet vége ---
Mintha valahol leírnák, de nem vagyok benne biztos. Nagyjából a 7-8-as vagy 9-10-es részek között.
--- Idézetet írta: PGergo - 2014. November 11., 17:17:02 ---Egyébként, nektek melyik a kedvenc korszakotok a Bendis-éra előttről?
--- Idézet vége ---
A Bendis-éra előttről? Bármelyik. ;D
Na jó, ennyire nem gáz. Hm, fogós kérdés.
A nyugati partiaknak volt több jó időszakuk és történetük.
A sima Angyaloknál pl. a kree-skrull háború nagyon jó volt. Vagy a 102-112-ig tartó részek.
Igazából nem tudnék így egy időszakot megnevezni. Illetve de: ugyan nem nálunk van, de számomra a Perez-Busiek-éra talán a legjobb. De ez nem jelenti azt, hogy hátat fordíthatsz nekünk! ;) :P
PGergo:
Bosszú Angyalai Mindörökké végre nagy nehezen befejezve. Amennyire vontatottnak éreztem a elejét, annyira mozgalmas volt a vége. Egyébként hol helyezkedik el a mini időrendben? Azt tudom, hogy az Avengers v3 elején, csak kicsit pontosabban. :) Emellett nagy félzárkózásomban ki tudtam pipálni az Avengers 200-217-es részeit. Nagyon jó lett a honosításuk.
Egyébként, nektek melyik a kedvenc korszakotok a Bendis-éra előttről? :)
turkia:
Nekem Rhona Mitra férne bele ebbe a 75%-ba. Igen meggyőző néhány filmjében, amiket viszont érdekes módon fel sem tudok nagyon sorolni. :D
"Because of her ability to warp reality, Wanda is one of the most powerful Marvel beings. "
Nesze semmi.
Akkor ez a torzítás dolog lesz, de ilyen fokú kavarásnál nálam érdektelenségbe fullad. Sztem az írók sokszor próbálnak összetettebb karaktereket alkotni, de kellő koncepció nélkül csak valóságtorzítás ;D lesz belőle. Akkor már inkább legyen valaki egydimenziós, mint összekuszált.
Jó példa a kavarásra szegény Venom. Mikor előjöttek mindenfélével, hogy EB beteg lett, utána meg beindult az ötletgyár...
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2014. November 04., 11:41:09 ---Erről az jut az eszembe, hogy mi a valószínűsége annak, hogy egy nagy rózsaszín elefánt elrepül az ablakod előtt? 50%, mert vagy igen, vagy nem.
--- Idézet vége ---
Ilyen alapon 75% eséllyel dughatnám meg Halle Berry-t, mert én benne lennék, ő meg vagy igen, vagy nem. :brow:
De igen, nekem is ez a bajom az egésszel, hogy nem nagyon lehet mit kezdeni a valószínűség befolyásoló képességgel, mert nehéz leírni.
Jelenleg talán a káoszmágia van meg neki, vagy a valóságtorzítás, de igazából már nem tudom követni. :-\
Nekem tetszett a káoszmágia megoldás, aztán persze Bendis beleokoskodott a Káosz végén és aztán nem győzték helyrehozni az ostobaságát. :dry:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése