HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (210/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Asys - 2014. November 24., 13:47:21 ---Stallone vs. Simon, azt megnéztem volna azért; elég gyenge lett Energikon nélkül a Rocky V.!  :badteeth:

--- Idézet vége ---
:lol: :lol:

Igen, Seregély hazugságának lesznek következményei, amit a jövő év vége felé láthattok.

Én jobban örültem volna, ha a csapat szabadul meg Energikontól, nem pedig 'ikon a ruhától. De hát nem minden papsajt. :S
A jelenlegi beképzelt állapotában egy szintre került nálam (vagy talán meg is haladta) Namort, ami pedig nem kis dolog.  :badteeth:

Tűzmadarat én is sajnálom, ha jól emlékszem később még visszatér, de tényleg csak később. Ha jól emlékszem. Régen olvastam már a sorozat késői részeit.

Asys:
Köszönöm a West Coast Avengers vol. 2. 25. -öt!  :worship:

Seregély hazudott, azért ez elég kemény; duplán durva dolog volt ez, mert Clint egy személyben a főnöke és a barátja is!  :-\
Ha Sólyomszemben nem bízik meg, akkor kiben?  :nemtudom:
Tuti, hogy lesz még ennek folytatása...  :coffee:

Energikon kezd a sarkára állni, attól a borzasztó ruhától is megszabadult, végre!  ;D
Stallone vs. Simon, azt megnéztem volna azért; elég gyenge lett Energikon nélkül a Rocky V.!  :badteeth:
Förtelem kemény ellenfél, nehéz legyőzni; nem kis pofonokat kaphatott Simon-tól!  ;)
Sajnálom, hogy Tűzmadár elment...  :(

Blue S:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. November 23., 10:46:00 ---Egyrészt valószínűleg igazad van, egy töltelék rész, hogy Simon vívódását és döntését bemutassák.
Másrészt pedig ez a Förtelem nem az a Förtelem. Ahogy mondja is, a Tyrannus nevű földalatti birodalom ura valahogy Förtelem testében rekedt. Tyrannus pedig egy jóképű és borzasztóan hiú alak, aki teljesen kiborult attól, hogy hirtelen szörnyetegként kell élnie, a birdodalma és a szolgái nélkül. Szóval eléggé kisiklott az életet, és ez motiválta. Persze az, hogy miért éppen Simon, miért nem sok más sikeres és boldog ember, vagy éppen hogyan került oda, az már más kérdés...

--- Idézet vége ---

Köszi, ezt nem tudtam. Meg is akartam kérdezni, miért mondta a Förtelem, hogy őt Tyrannusnak hívják, mert nem értettem, azonban így már minden világos.

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. November 22., 21:59:29 ---NYPBA Vol2. 025.:
Espiritára csak annyit tudok mondani: nagyon jó fej! Komolyan megkedveltem a karaktert. Hiányozni fog.

--- Idézet vége ---
Nem vagy vele egyedül, én nagyon megkedvetltem őt a sorozat alatt.

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. November 22., 21:59:29 ---Energikon és Förtelem bunyója jó volt, de nem értettem a zöldbőrűt. Most tényleg azért támadt Simonra, mert annak sínen volt az élete? Kissé óvodás indoknak tűnik. Olyan, mintha csak keríteni akartak volna egy ellenfelet, aki elég kemény ahhoz, hogy kiosszon egy monoklit Ikonnak.

--- Idézet vége ---
Egyrészt valószínűleg igazad van, egy töltelék rész, hogy Simon vívódását és döntését bemutassák.
Másrészt pedig ez a Förtelem nem az a Förtelem. Ahogy mondja is, a Tyrannus nevű földalatti birodalom ura valahogy Förtelem testében rekedt. Tyrannus pedig egy jóképű és borzasztóan hiú alak, aki teljesen kiborult attól, hogy hirtelen szörnyetegként kell élnie, a birdodalma és a szolgái nélkül. Szóval eléggé kisiklott az életet, és ez motiválta. Persze az, hogy miért éppen Simon, miért nem sok más sikeres és boldog ember, vagy éppen hogyan került oda, az már más kérdés...

Blue S:
NYPBA Vol2. 025.:

Clint végre csak feltette Bobbynak a kérdést, ami már régóta rágja a lelkét. Nem tudom hibáztatni emiatt, szerintem a legtöbben rákérdeznénk a dologra. Más tészta, hogy nem kapott őszinte választ. Talán valamikor kiderül az igazság.

Espiritára csak annyit tudok mondani: nagyon jó fej! Komolyan megkedveltem a karaktert. Hiányozni fog.

Energikon és Förtelem bunyója jó volt, de nem értettem a zöldbőrűt. Most tényleg azért támadt Simonra, mert annak sínen volt az élete? Kissé óvodás indoknak tűnik. Olyan, mintha csak keríteni akartak volna egy ellenfelet, aki elég kemény ahhoz, hogy kiosszon egy monoklit Ikonnak.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése