HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Goten56:
Köszönöm a sok lefordított képregényt! :) :worship:
Jók ezek a régi történetek. Érdekes látni, hogy honnan indult ez az egész. Az mondjuk fura, hogy mintha a hősökön kicsit sem fogna az idő. De ez feltűnt már a DC-nél is.
keildavid:
Marvel Kalandok Bosszú Angyalai: Még nem olvastam el a mai részt, de örülök, hogy végül elértük e sorozat befejezését. 2008-ban indult, és idén 2022-ben lezárult(14 éve, hűha, ez aztán a nem semmi).
Köszönöm minden honosító tagoknak, akik ezt a sorozatot elhozták magyar nyelven. :worship: :worship:
És így akkor már csak Keleti és Nyugati Part Bosszú Angyalai sorozat maradtak, amikből még van jó sok rész, melyek még nem lettek magyarul honosítva.
Farek:
Naagyon örülök, hogy tetszett. Igen, már én is sokszor rácsodálkoztam, hogy némely könnyed MK Angyalok kaland kenterbe ver egy rakás fősodorbeli történetet. De nem baj, legalább nem unalmas az egész. :)
SithLord:
Üdv! Köszi a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 38. részét Farek & Genzo! :worship: :worship:
Az a fura, hogy néha komolyabb és ötletesebb történetek vannak itt a gyerek szekcióban, mint a normál Angyalok füzeteiben. Például most is ez a rész tele volt furfanggal a rossz fiú megközelítésében. No persze Hangya jókor volt jó helyen. De lényeg az, hogy tetszett!
SithLord:
Üdv! Köszi a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 37. részét Farek & Genzo! :worship: :worship:
A Bábos mindig is hálás témának számít bármelyik Marvel füzetben! Így a történet egész jó volt!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése