Peter David Aquamanje.
A karakter élete azért gázos, mert sose volt igazán népszerű vagy "nagy" szereplő, ugyanakkor az írók imádják, és hatalmas nevek írták a történeteit az utóbbi évtizedekben, amik mind többnyire rövid életet megélt, de szétajnározott érákat eredményezett, csak, amint mondtam, ennek ellenére is kevesen szokták olvasni. Mondjuk én is azt mondom, hogy a rengeteg kavarás (én fejből három főbb teljesen nulláról indított retconra emlékszem, de lehet, több is volt) miatt nem biztos, hogy megéri.
Amúgy igen, a Lighting Saga, ami gyakorlatilag öt részben meséli el, hogy visszahoznak valakit, amikor azt három oldalban el lehetett volna. Nagyon Johns GL: Rebirthjét akarta Meltzer megcsinálni, de a nagy akarásnak egy nyögvenyelős vacak lett a vége, amit ráadásul be kellett kötnie a Countdownba, hogy a végén semmi értelme ne legyen. Bár Meltzer évéből szerintem amúgy is összesen egyetlen füzet volt olvasható színvonal közelében, a 11-es.
És mivel a doki gyakorlatilag kivonult a sorozataival, úgyse lesz nagy forgalom se itt, se a másik topicban, szóval innen már mindegy, hol beszélünk a DC-ről. A csapatos topcba legközelebb úgyis 23-án lesz majd csak friss a hamarosan megjelenő rajzfilm kapcsán.