Elolvastam a Tini Titánok - Végtelen Válság TPB-t. A rajzok olyan vegyesek voltak, némelyik tetszett, némelyik nem. Ez az alakmás Superboy érdekes volt, bírtam amikor megjelent vele szemben a sok Titán egyszerre. Nem mondom, abban a csatában azért hullottak rendesen a karakterek, ez az alakmás Superboy szinte már olyan volt, mint Bizarro. Azt hiányoltam, hogy nem jelenik meg Superman, hogy jól seggbe rúgja. Conner és Wonder Girl kapcsolata is jól ki volt dolgozva, bár bevallom Wonder Girl-ről eddig még nem hallottam. Viszont vicces volt, amikor Superboy pólójában összefutott a Kent szülőkkel. Jó volt az a rész is, amiben Éjszárnnyal mentették meg a bajbajutottakat. Az utolsó oldalnak, és ennek az egész TPB-nek köszönhetően a Newgen-en el fogom olvasni a Végtelen Válságot, amikor megoldódnak a tárhely problémák, és kikerül az oldalra. Úgyhogy köszönet a honosításért Samson Doki, BuB, és Sepi, és aki még esetleg dolgozott rajta!! Nekem eléggé tetszett ez a TPB, kíváncsi vagyok már az "1 évvel később"-re is.