Szerző Téma: DC kiadó magányos hősei  (Megtekintve 383349 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #512 Dátum: 2008. December 21., 12:01:21 »
Üdv, a Super girl-nél a szürke hulk vicc akart lenni.Csak nem sikerült. Vannak-e valahol DC ,Marvel,Kézi és Forrás Könyvek magyaritva?

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #511 Dátum: 2008. December 19., 19:37:37 »
Köszönöm a remek honosítást, elég megdöbbentő történet.  

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #510 Dátum: 2008. December 19., 19:09:35 »
Örülök, hogy tetszett a Superman. Amúgy a börzén beszéltem rá zozi-t, hogy fordítsa le, mert neki több ideje van rá, mint nekem, és akkor én meg beírom. Amúgy a jó hír az, hogy a negyedik rész fordítása is nálam van már, a rossz viszont az, hogy a kutya sem tudja, hogy mikor lesz időm beírni...

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #509 Dátum: 2008. December 19., 18:59:06 »
Köszönet az új Superman honosításért zozi56, doki és BuB. Jó volt végre magyarul is olvasni ezt a részt. Az tetszik igazán a Rejtett Személyiségben (Secret Identity), hogy mind a négy rész egy egy történet, és külön külön is olvasható, s így nem veszünk el a cselekményekben, emellett Busiek mennyire emberinek mutatja be hősünket. Részben ez és Stuart Immonen rajzai teszik igazán élvezetessé az egészet.

Ami a Szuper meglepetést illeti, rég olvastam már ezt a történetet, de maradandó élmény az biztos. Jó lesz újra olvasni, főleg magyarul.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #508 Dátum: 2008. December 19., 15:32:18 »
Valójában elég nyilvánosan, sőt, szokatlanul részletesen lejegyezve lassan másfél-két hónapja megtekinthető a foglalási listán is, és ki is tűnik belőle, de mivel azt szinte egy nem-honosító sem olvassa, így éreztem, hogy egy-két embert leszámítva a nagy többségnek kifejezetten új lesz majd (és nem csak a magyar változat, hanem hogy ilyen létezik). Nem nagyon szoktam titkolózni a terveimet illetően, csak nem mindig írom ki őket a fórumra teljes valójukban, mert hadd legyen némelyeknek meg  a meglepetés ereje, van, aki szereti.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #507 Dátum: 2008. December 19., 15:10:05 »
Idézet
Jól láttam, hogy talgaby azzal a bizonyos két részes sztorival készül, amit Alan Moore jegyez?
Igen, jól látod.  És talgaby: látod, mégis csak van valaki a fórumon, aki abból a képből is rájött, hogy miről van szó. De aztán nem elmondani senkinek.

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #506 Dátum: 2008. December 19., 14:32:48 »
Szóhoz sem jutok. Már is klikkelek olvasni.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #505 Dátum: 2008. December 19., 14:27:02 »
Idézetet írta: Jolly Jack
csak annyit jegyeznék meg: Superman-t a népnek!

Hm, két óra sem telt, és lám, teljesült a kérésed.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #504 Dátum: 2008. December 19., 14:23:17 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #503 Dátum: 2008. December 19., 14:11:21 »
Őszintén szólva kizártnak tartom, hogy a kiadó tervei között pont az Absolute Power című sztori szerepelne, de értem a döntést; biztos ami biztos.  

Egyébként megfogalmazódott bennem egy kérdés: Vajon hogy néz ki talgaby Macskanője?

Visszatérve a témához, most néztem meg a Superman előzetest. Jól láttam, hogy talgaby azzal a bizonyos két részes sztorival készül, amit Alan Moore jegyez?  Csak az, más nem is lehetne.
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 19., 14:24:58 írta Jolly Jack »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #502 Dátum: 2008. December 19., 13:02:04 »
Az illetékes tagtárs ideért.  Először is, jó, hogy itt vagy Jolly Jack, már tényleg hiányoltalak! És akkor nézzük sorjában:

-Superman: a HC talán az év második felében lesz megcsinálva, ha egy kiadó nem szól közbe. De szeretném megcsinálni.  Addig is itt lesz a héten egy mini folytatása, lesz egy karácsonyi sztori és talgaby is készül valamivel az év végére Superman kapcsán
-Tini Titánok: igen, ők jönnek, ha időm engedeni akkor évente egy-két tpb lesz belőle, nagyobb ünnepi alkalmakra. Idén szilveszterkor lesz egy, illetve jövő Húsvétra tervezem a One Year Latert.  Aztán, ha nem lesz Szupi HC, akkor az év második felére az A Kid's Game sztorit.
-supergirl: na ő remélhetőleg tényleg rendszeresen fog járni hozzánk.  
-jövőre elvileg jön talgaby Macskanője is
-és végül, karácsonykor a Zöld Lámpás is tiszteletét teszi.  

És akkor a rossz hírek:
-Superman/Batman sztornó, hiába van kész (be is van írva) az Abszolút Hatalom, nem akarok konfliktust a kiadóval egy esetleges kiadás esetén...
-a Tiny Titans-hoz sajna nincs beíró...  
-a Titans nem itt lesz, ha lesz, hanem az FQ-n, de mondjuk nekem is van hozzá közöm.  
-és a jövő évi másik nagy tervem is kútba esett, ami a Wonder Woman vol3 lett volna. Bár az első 5 részes sztori kész van és ki is fog kerülni a NewGen-re, de folytatás nem valószínű, hogy lesz belőle.  

És ha már NewGen: ott most megy a Végtelen Válság ezerrel és, ha minden jól megy, akkor jövőre lesz 52 is. Amihez szintén lesz közöm...  
Ja és jövőre még tervezek egy Hallowen-es egy részes sztorit is, hogy mit, az legyen meglepi...

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #501 Dátum: 2008. December 19., 12:48:03 »
Értem. Geoff Johns Action Comics-os munkásságai közül nekem pont ez a kedvencem, ami egyben a kedvenc Superman képregényem is. Magával ragadó. Egyszerűen zseniális.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #500 Dátum: 2008. December 19., 12:34:33 »
Utóbbi dolog mondjuk úgy, hogy félgőzzel. Talán vmikor a jövő év második felében lesz belőle valami. bár erről majd az illetékes tagtárs úgyis bővebben nyilatkozik, ha odajut.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #499 Dátum: 2008. December 19., 12:29:39 »
Idézetet írta: dr samson
Ja és nem látta valaki Jolly Jack kollégát? A múltkor ő szeretett volna több DC honosítást, erre most van Superman/Batman, Supergirl, jön a Catwoman, sőt megsúgom, hogy Superman is erősen készülődik, meg a Tini Titánok is gyűjtik az energiát, erre ő meg eltűnik...
Eltűnik mint a Batman... Hiába, ilyen ez a popszakma. Sajnos utolért az őszi szezon és a vizsgaidőszak, noha vizsgáim felén már túl vagyok (4), plusz a beadandó munkáimon, így most már jut egy kis idő az alvás mellett a fórumozásra is.

Ahogy azt illik, elolvastam az új DC honosításokat, és bár az egyik szemem sír, mert a Superman/Batman sorozat végül idő előtt távozott a listáról, azért nevet is, hisz nem kizárt, hogy a Supergirl sztori után más történet ([span style=\'color:#000000;background:#000000\']talán a Public Enemies[/span]) is jó eséllyel pályázik a hazai megjelenésre, s mint az kiderült, szép számmal lesznek még újdonságok az oldalon. Ha jól olvastam, titeket is utolért az inflációs válság. (Szép kis meló lesz ebből a krízisből kikecmeregni, és ezt pozitív értelemben írom.  ) Supergirl is bebújt a hálózsákba, és ahogy olvastam hosszú időre - a kis huncut.  Az pedig külön öröm, hogy új sorozatok is honosításra kerülnek: Tiny Titans, Titans; bár ha jól olvastam, utóbbi még kérdéses. Sőt, mintha talgaby egy másik fórumon a Superman and the Legion of Super-Heroes című remekmű kapcsán megemlítette volna, hogy tervbe van véve. Utóbbi kapcsán csak annyit jegyeznék meg: Superman-t a népnek!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #498 Dátum: 2008. December 17., 19:07:17 »
A Titans rajzai nyilván azért tetszettek jobban, mert ott nagyobb mellei vannak a csajoknak...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #497 Dátum: 2008. December 17., 16:57:00 »
Kösz szépen! Tényleg nagyon jó a történet és a rajz is (bár mondjuk nekem valamiért a Titans rajzai jobban tetszettek) A honosítás nagyon jó lett!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #496 Dátum: 2008. December 17., 06:58:26 »
Ja, egy borító. Tényleg nagy segítség...

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #495 Dátum: 2008. December 16., 22:51:08 »
Idézetet írta: talgaby
...meg egy Supermanes képet. Bár nem hiszem, hogy az itteni olvasók közül sokan felismernék abból a történetet (vagy tudnának a létezéséről).
És az a legszebb, hogy egy apró kis része már megjelent magyarul korábban
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #494 Dátum: 2008. December 16., 22:33:33 »
"Sepi este kapott kávé című rovatunkat olvashatják..." (előzmények a borítós topikban)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #493 Dátum: 2008. December 16., 22:32:15 »
Tehát lesz egy zöld lámpával megvilágított Superman szobrunk. Tök jó lesz.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #492 Dátum: 2008. December 16., 22:11:52 »
...meg egy Supermanes képet. Bár nem hiszem, hogy az itteni olvasók közül sokan felismernék abból a történetet (vagy tudnának a létezéséről).

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #491 Dátum: 2008. December 16., 21:00:31 »
Hajaj, addig jó sok minden lesz itt. A héten is lesz valami, meghát már te is láthattad a Zöld Lámpás borítót.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #490 Dátum: 2008. December 16., 19:13:38 »
Régiek és újak. Legyen ennyi elég.  Hamarosan megtudod.
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 16., 19:13:47 írta Sepi »

Nem elérhető benya11

• Spawn
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #489 Dátum: 2008. December 16., 19:12:01 »
Idézetet írta: dr samson
Azért nagyon ne reménykedj a gyors folytatásban, mert jelenleg nincs belőle több rész raktáron. Szóval folytatás tényleg csak februárban.  Ez most amolyan hiánypótlónak lett kirakva a Superman/Batman helyett...
Értem. Akkor majd februárban.  Addig milyen DC képregények lesznek az oldalon?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #488 Dátum: 2008. December 16., 17:00:25 »
Nem Farek, nem hülyeség, csak fura. Én ezt tuti nem bírnám ki, de ha te neked ez így jó, akkor csak rajta.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #487 Dátum: 2008. December 16., 16:41:19 »
Csak azokat, amiket lektorálok, mert egyébként tisztességes vagyok,  és szeretem a meglepetés, meg a várakozás élményét. És mostanában sajnos nem volt túl sok időm lektorálni.
Egyébként van pár angyali képregényis, amit már évek óta várok, hogy elolvashassak, de türelmes vagyok, és bzom benne, hogy be tudom majd szerezni eredetiben is, pl. az Emperor Doom GN, vagy a Last Avengers Story. Ezért addig nem töltöm le ezeket.
Vagy ez tényleg ekkora hülyeség?  
Ja, és ezt ugyan lektoráltam, de elég hülyén vette volna ki magát, ha már akkor előre véleményt írok róla, nem?  
De ha az kell, akkor majd nem nyilvánosan, hanem csak rejtve   köszönöm meg a többieknek a munkájukat  
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 16., 16:43:58 írta Farek »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #486 Dátum: 2008. December 16., 16:25:37 »
Ugye? Én is mindig ezen csodálkozom. Ott van most is vagy 80 képregény, és akkor is kivárja, hogy megjelenjenek.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #485 Dátum: 2008. December 16., 16:13:09 »
Idézet
Elolvastam én is a Supergirl v5 #1-et, örömmel látom hogy február helyett már most elolvashattuk a következő részt.
Azért nagyon ne reménykedj a gyors folytatásban, mert jelenleg nincs belőle több rész raktáron. Szóval folytatás tényleg csak februárban.  Ez most amolyan hiánypótlónak lett kirakva a Superman/Batman helyett...  
De azért örülök, hogy tetszett.  

Farek: rólad meg még mindig nem hiszem el, hogy nem olvasod el előre a képregényeket, még a kikerülés előtt...  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #484 Dátum: 2008. December 16., 15:14:15 »
Igen, ez valóban egy jó kezdet, én is várom a folytatást. köszi szépen.

Nem elérhető benya11

• Spawn
DC kiadó magányos hősei
« Válasz #483 Dátum: 2008. December 16., 15:03:34 »
Elolvastam én is a Supergirl v5 #1-et, örömmel látom hogy február helyett már most elolvashattuk a következő részt. A rajz nekem is tetszett, samson dokinak igazat adva.  Szerintem Turner és Churchille ugyanolyan jól rajzolnak, nem tudok dönteni kettejük között, hogy ki a jobb. A sztori is tetszett, a JSA-val együtt. Lex Luthor pedig a háttérben settenkedik. Nagyon nem tetszik ez nekem. Biztos forral valamit szegény Kara ellen...  A záróoldalnak köszönhetően pedig várom már a #2-őt. Köszönet a honosításért dr samson és beigli!!