HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (185/349) > >>

talgaby:
Secret Identity terveink és reményeink szerint lesz, de nem tenném le a nagyesküt, hogy még idén. És várhatóan lesznek még olyan sorozataink, amiknek a folytatására hónapokat, esetleg éveket kell majd mindig várni. Ebben mi sem különbözünk a papírképregények megjelentetőitől.

keildavid:
Tényleg, most jut eszembe, amit még nem kérdeztem! A DC-s képregények közül várható hamarosan a Superman:Rejtett személyiség 04. befejező része? Azt mondtad retusálni és lektorálni kell rajta és akkor ki lesz rakva a HZS-ra. A Superman:Gyökerek minire még lesz idő, hogy ezek is meg legyenek honosítva. És van türelmem bőven! Remélem nem haragszol dr samson! És nem akartalak fárasztani a kérdésemmel!

dr samson:
Meg jövő hét szerdán is...  

--- Idézet ---most olvastam,hogy nemkapok mini titánokat,miattatok!
--- Idézet vége ---
Egyet még biztosan fogsz kapni a hónapban, május van, ki lehet találni, milyen apropóból.  De ez volt az a sorozat, ami tényleg kiverte nálam a biztosítzékot, mivel a szépszámú letöltőből átlag kettő szólt hozzá a fórumon és nem is sokkal több használta az értékelő rendszert. Ezután mondtam azt, hogy minek ebből havi kettő?  
(egyébként érdekes, hogy egy kis fenyegetőzés után hirtelen egy délután alatt 21 ember használta az MA Hulknál az értékelő rendszert, a 9. számnál meg összesen 18. Na majd meglátjuk meg marad-e ez a tendencia...)

--- Idézet ---de a tini titánokat már elolvastam és nagyon tetszett.
persze én is összehasonlítottam a régi honosítással(sőt,mindkettő elvan mentve),de szerintem nagyon jól sikerült.
--- Idézet vége ---
Na ez az ami ebben a hónapban már tuti nem lesz. Sajna ez esett áldozatul a heti egy honosításnak, pedig a következő két számot már megcsináltam, már csak lektoráltatni kéne őket. De majd a jövő hónapban...  
Ami az előző verziót illeti:én csak utólag hasonlítottam össze a kettőt, mikor már az enyém totál kész volt (tökre kiment a fejemből, hogy ez anno elkészült magyarul is) és megdöbbentem rajta, mennyire hasonló lett a kettő. Bár ami nekem jobban tetszett az előzőben az a borítón a címfelirat volt, mert az sokkal jobban hasonlít az erderihez, de BuB-al csak ennyit tudtunk kihozni jelenleg és ha már egy másik sztorin is használtuk ezt a feliratot, fölösleges lett volna újat fabrikálni.  

talgaby:
Szombaton kapsz.

kron82:
most olvastam,hogy nemkapok mini titánokat,miattatok!
tessék megírni,hogy szeretnétek,ha kapnék!
máskülönben egyenként kereslek fel titeket és addig kínozlak,amíg önként nem kezdtetek barbie képregényeket olvasni!

természetesen,nagyon köszönöm a frissítéseket,macskanő még pihen a winyón,a s&b-vel együtt,de a tini titánokat már elolvastam és nagyon tetszett.
persze én is összehasonlítottam a régi honosítással(sőt,mindkettő elvan mentve),de szerintem nagyon jól sikerült.
már nagyon várom a folytatást!
mégtöbb dc-t!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése