HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (176/349) > >>

keildavid:
Ez a Mini Titánok 06. része nagyszerű, remek és vicces. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']A vicces az volt benne, hogy Raven apja Trigon egy kedves ember(hehehehe), pedig a valóságban(a Tini Titánokban)nagyon gonosz, kegyetlen és veszélyes.[/span]
Ezer köszönet dr samson és Gorgiasz a Mini Titánokért!

Ben Reilly:
Doktorom, az egész napom legjobb része az volt, amikor elolvashattam a Mini Titánok és a Supergirl soron következő részeit.    
Természetesen tengermély hála Gorgiasz-nak is.  

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1613&catid=23&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Mini Titánok 06[/a]

zozi56:

--- Idézetet írta: Gamma Leonis ---a "300 szavas" angolommal
--- Idézet vége ---
Mikor utoljára tudtam, hogy nekem mennyi volt, akkor 5-nél jártam, ovis voltam.  Yes, no, dog, cat, lion volt a teljes repertoár. Ezután jött a "basic" (Legós dobozról lestem le), csak furán ejtettem ki, lehet tippelni, hogy.

Gamma Leonis:

--- Idézetet írta: talgaby ---Itt biztos nincs, mert csak nemrég foglaltuk le jövőbeni honosításra. Sajnos arról se mondhatok sok biztatót, mert elég sok tervezett dolgommal együtt komoly veszélye van annak, hogy sose készül el, de amúgy csak jövő év elejére van betervezve eredetileg is.
--- Idézet vége ---

Semmi gond! Megtaláltam torrenten és letöltöttem. Jó nekem eredetiben is, mert el akarom olvasni. Komolyan hittem, hogy már honosítva van. Biztos a jövőt láttam.  
Egyelőre csak átrohantam rajta a "300 szavas" angolommal. 30%-át értettem. Hétvégén végigmegyek szótárral is a szövegén. Tetszik. Jó helye lenne a Hálózsákon. Igényes munka.

Üdv!
Gamma

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése