HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Kent22:
Lenne valami amit nem teljesen értek a Superman: Gyökerek kapcsán. Akkor végülis a történet kontinuitáson belül vagy kívül esik? Ha belül akkor átírta a '86-os reboot-ot kezdve a world of metropolis-tól a man of steel-en a korai superman címekig? vagy még tovább mentek és semmissé tették Luthor 2x klónozását/visszatértét a halálból? Eddig azthittem, hogy végülis a DC nem sorolja ezt a történetet a fővonalba viszont a weblapjukon a rövid 2oldalas eredeteknél luthornak a birthright szerinti háttértörténetet adták. Azért is bizonytalanodtam el mer volt rá példa, hogy a dc logikátlan dologakat tesz ki a weblapjára.
Nagyon megköszönöm a választ ami képes eloszlatni a témával kapcsolatos sűrű ködfelhőt.
talgaby:
Az tényleg hasznos cucc, azzal javítottam fel én is egy csomó ezeréves képregényt. Csak vigyázni kell a beállításokkal, és érdemes 2048-ra nagyítani, hogy ott végezd az utómunkákat PS-ben, és onnan kicsinyítsd vissza az oldalakat (szebb a végeredmény). Hátránya, hogy a PhotoZoom finoman szólva is elég számításigényes eljárásokat alkalmaz, eltarthat egy darabig egy-egy füzet felnagítása, ha nincs valami izmos procid.
dr samson:
--- Idézet ---Nekem nagyon bevált a PhotoZoom erre a célra.
--- Idézet vége ---
Kösz a tippet, lehet, hogy ránézek.
zozi56:
Jaj, ne is beszéljetek a spline-okról... pár hét, és vizsgázom belőlük.
Wearwolfff:
Nekem nagyon bevált a PhotoZoom erre a célra.
Ez az új s-spline algoritmus legyőzhetetlen szerintem.
Elboldogulna a 800assal. 1024es nagyításra biztosan és homályosodás nélkül.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése