HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Ne sértődj meg talgaby, de a galérián látom a Macskanő 51. részét. De az nem elérhető. Valami 404-es hibát jelez. Ráadásul ezt tegnap este vettem észre. Ez valami félreértés?
Kent22:
Az elég komoly, kösz a választ. Elkezdtem az első krízistól felvenni Luthorral a fonalat. Azthittem naívan lerendzehetem vol 1 (eredeti) vol2 (első klón) vol3 (második klón? vagy mintha eladta volna a lelkét). Azért nagyjából értem, ahogy elmagyaráztad majd ha napjainkhoz érek vele akkor már remélem teljesen át fogom látni.
Mondjuk ahhoz képest hogy a Végtelen Világok Krízise szolgáltatta azt hogy átláthatóbb legyen az univerzumok elég rendesen maradtak vagy újra elkövetettek ilyen bakikat. Pl. ott van a Supergirl saga amiben bekavartak a krízises Alexanderrel meg vmi csapatával.
talgaby:
Kb. 25 éve nincs. De a DC nem is erőlteti, haladnak előre a történetekkel, aztán majd csak lesz valami.
zozi56:
Édes Jézus... És van olyan új olvasó, aki ebben a katyvaszban kiigazodik?
talgaby:
Igen is és nem is. Bonyolult, megpróbálom magyarázni...
A Birthright eredeti célja az Ultimate DC megalapítása volt. Newsaramán, CBR-en talán még találni is erre nyomokat, Waid elég sokszor hangoztatta ezt. Aztán mégis maradt az ismert univerzum rebootja, de a válasz a Marvel modernizációjára. Ennek következtében a Man of Steel ugrott mindenestül, ez vette át a helyét.
DE!
A négy ongoing nem követte tökéletesen a dolgot, Waid Superman v2-je igen, meg talán még egy, a többi viszont maradt a Byrne-féle világban. Azt orvosolták aztán egy számban (vmi jubileum, szóval 25-tel oszthatót kell keresni, akit érdekel), ahol keverték a két univerzumot. Alapvetően a Birthright maradt érvényben karakterizálás és erők tekintetében, de néhány dolgot megtartottak régről.
És mindezek után...
A Végtelen Krízis totál lenullázta az egészet. A Krízis utáni Supermannek még nincs amúgy eredete, mindenki Johnstól várja. A Man of Steel jelenleg teljesen érvényét vesztette, a Birthrightot meg a szerkesztőség rég kiiírta a kontinuitásból, szóval az utolsó kérdésdre a válasz az, hogy azt ők cseszték el.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése