HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Igazad van talgaby, tényleg nem kell aggódni. Én csak egyszerűen meglepődtem, amikor tegnap este észrevettem.
Most a Macskanő 51. számáról írok véleményeket. Érdekes, hogy felpörögnek az események. Nagyon érdekes közjátékok vannak a történetben, pl. Fekete Maszk és Okos Bomba. Azaz Macskanő tudtán kívüli események is vannak. A vége pedig nagyon érdekes volt.[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Okos Bomba azért mentette meg Slam Bradleyt, mert ő az apja.[/span]
Ezer kösz a mai képregényért.
talgaby:
Frissültünk!
Macskanő v3 51
+++
keildavid: Sokmindent láthatsz így, mert kezdek rászokni arra, hogy előre megcsináljak mindent a frissítéskor. A Macskanő is ilyen. Ha bárki ilyesmit lát, akkor sikeresen rátalált egy frissítésre, amit még nem raktunk ki. De nem kell aggódni.
Kent: Izé... Luthor sajna az a pont, ahol totál meg vagyok lőve. Annyiszor és annyiféleképpen írták át a történetét, hogy képtelenség kiigazodni rajta. És félreértés, a CoIE célja nem az egységesítés volt, hanem hogy tisztázza, a DC-sorozatok egy univerzumon belül játszódnak, mert addig nem nagyon látszott, hogy a karaktereknek a három nagyon és néhány kósza eseten (pl. Green Arrow/Gren Lantern sorozat) kívül lett volna bármilyen hatásuk egymásra. De nem volt tökéletes az összhang (kapásból kaptunk kétféle Luthort, amiből amúgy pont a Man of Steeles került ki vesztesként), ezért csinálták pár évre rá a Zero Hourt, majd utána több, mint tíz év múlva a Krízist.
Kent22:
Még egy dolog homályos Lex-el kapcsoltban. Több helyen is olvastam LexCorp/LuthorCorp-ról, de mindig átsíklanak afelett, hogy utóbbi mikor vagy miért alakult meg - (csak annyit tudok hogy a smallvilles orozatba mindigis LuthorCorp volt )
keildavid:
Van türelmem bőven.
dr samson:
Nem. Talgaby megcsinálta előre a galériába a letöltő oldalt, hogy ne felejtődjön el, csak még a hír és a képregény nem került ki. Türelem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése