HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (171/349) > >>

Ben Reilly:
Azért imádok a Zsákra járni, mert folyton képesek vagytok kizökkenteni a megszokott olvasmányaim közül és megismertetni valami olyasmivel, amihez addig hozzá se szagoltam amíg itt nem olvastam belőle. Így járok most már a Macskanővel is, és egyre érdekesebbnek találom. Nem kedvelem továbbra sem, de kétségtelenül érdekes. Köszönet érte Talgaby.  

dr samson:
Ha már DC: NewGen-es barátainkhoz kikerült egy újabb adag DC képregény. A Detektív Történetek (még mindig nem bírom megemészteni ezt a címet) és a Zöld Íjász következő száma.

Mivel kedveljük őket, ezért kapnak egy kis ingyen reklámot.

Galamb:
Kösz szépen az újabb részt. Kicsit nehéz volt követni, hogy ki-kicsoda, de azért jó rész volt!  

Kent22:
Kösz a válaszokat akkor úgy látszik nagyobb jelentőséget tulajdonítottam a lex/luthorcorpnak mint ami és köszönöm a Macskanő új számát is. Kezdem egyre jobban megkedvelni ezt a sorozatot, tetszik az identitás válsághoz fűződő kapcsolat és szerintem mind Selina mind Bruce magukhoz illően kezelték az új helyzetet. Kiváncsian várom ezek után Macskanő milyen messzire fog elmenni ebben az összezavart állapotában.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Kent22 ---Még egy dolog homályos Lex-el kapcsoltban. Több helyen is olvastam LexCorp/LuthorCorp-ról, de mindig átsíklanak afelett, hogy utóbbi mikor vagy miért alakult meg - (csak annyit tudok hogy a smallvilles orozatba mindigis LuthorCorp volt  )
--- Idézet vége ---

A LuthorCorp és a LexCorp is létezik egyidőben, bár az utóbbi alakult elsőként. De emellett Luthor-nak több hasonló nevű cége is van, mint a Luthor Technologies, Luthor Industries, Luthor Communications, Luthor Enterprises, Luthor Financial, Luthor Agricultural, Luthor Foundation ésatöbbi ésatöbbi...
Luthor (akármilyen nyilvánvaló hogy az egyik legnagyobb Doktor Genya a DC-ben) hatalmas pénzügyi mogul is, mint amilyen Wayne is, akinek szintén nemcsak egy vállalata van. Szóval szerintem annyira nem igazán fontos különválasztani a LexCorp-ot és a LuthorCorp-ot, mert mindkettő mögött ugyazaz az ember áll.

Smallville... broáf  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése