HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
talgaby:
--- Idézetet írta: Kent22 ---talán csak a szemszögemből lenne egy fokkal jobb ha az eredeti borító helyett mondjuk csak átvezetésnek egyszerűen a borító képét használnátok
--- Idézet vége ---
Tudjuk, hogy a papír
kötetekben így van, de ott a szűz képek vannak fenn, és azokat amúgy ilyen felbontásban beszerezni... lehetetlen. Ezért alkalmaztuk a Byrne-féle F4-ekben látott keretes megoldást, amit a kiadók is akkor szoktak, ha már ők se rendelkeznek az adott borító nyers változatával.
Kent22:
Köszönöm a Tini Titánok 2. részét erre vártam már az időgépes első rész óta Nekem tetszenek a TPB-s megoldások talán csak a szemszögemből lenne egy fokkal jobb ha az eredeti borító helyett mondjuk csak átvezetésnek egyszerűen a borító képét használnátok, de amúgy jó így is. A történet gondolom most fog beindulni. Egyenlőre az első részt betudhatjuk a szereplők megismerésének, a másodikat pedig egy konfliktus kezdetének. A vége nagyon hatásos lett sajnáltam szegény srácot, de hát nem várhattunk "kedvesebb" megoldást. Bevallom felidéződött bennem a rajzfilm hangulata mikor megláttam a főgonoszt.
Amúgy az első rész cliffhangere kapcsán: nemtom, hogy szerepelni fog-e a következő részekben Mr. L, de bárcsak már az Insiders-nél tartanánk
Amilyen időközönként jön biztos nyomon fogom követni meg értékelni meg kommentálni...stb
dr samson:
Örülök, ha tetszett. Nekem az egyik kedvenc részem ez, az első sztoriból.
--- Idézet ---Van valami hír a Superman: Rejtett személyiség befejező részéről?
--- Idézet vége ---
Igen, reményeim szerint most már 1-2 héten belül tényleg kész lesz... És lesznek még más DC-s cuccok is. jövő héten is lesz Superman/Batman, plusz tartogatok még nektek 1-2 sorozatot. Meg a Tini titánokból is lesz olyan időszak, hogy havi 2 vagy több is ki fog kerülni, amint a NewGen végzett a Végtelen Válsággal.
keildavid:
Ezer köszönet dr samson és Wearwolfff a Tini Titánok 2. részért. Továbbra is nagyszerűek a történetek. Sőt viccesek is voltak. Az elején Gézengúz és Impulzus(az előbb még nem ismertem fel, hogy ki ő, de később már igen) veszekedés alakult ki a távírányító miatt. Mert Gézengúz a Discoveryt nézte, Impulzus viszont Rajzfilmeket szerette volna nézni. Ez tényleg érdekes volt. A harc is nagyon jól alakult. Mert bekövetkezett valami katasztrófa és az embereket meg kellett menteniük.[span style=\'color:#000000;background:#000000\']A vége egy kissé fura volt, mert megjelent Halálcsapás,a Terminátor. Civil neve Slade Wilson. Impulzus jobb lábát lelőtte. Szegény kölyök nagy fájdalmai lehetnek.[/span]
Nos dr samson az nem baj, hogy a Tini Titánok folytatása 2 hónap után jött ki. Megtudlak érteni, hogy el voltál foglalva.
És hamár DC-s képregénynél tartunk, lenne pár kérdésem. A Tini Titánokból havonta egy rész kerül ki, ahogy a gyerekrészleges Mini Titánok is. Van valami hír a Superman: Rejtett személyiség befejező részéről? Úgy tudom, ezt is tervezitek kirakni. Bár azt is tudom, hogy a fordítója zozi56. Más DC-s képregények szintén havonta lesz kirakva. Az előbb említett Tini Titánok és a Mini Titánok, továbbá A Superman/Batman(amelyből eddig fenn van az 1-2. és a 7. része) és a Supergirl. A Macskanő pedig kéthetente szombaton lesz ki rakva.
Mára ennyi a vélemények további sok sikert kívánok dr samson és Wearwolfff a folytatáshoz!
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1533&catid=7&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Tini Titánok vol3 02[/a]
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése