HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
Igen, mert nincs olyan opció, hogy feljavítás, de a hírben Wearwolff neve szerepel. De mindjárt beírom őt is pluszba a beírónál magam mellé.
Asys:
A galériában csak Samson doki és BuB neve van ott a honosítók között,de mindegy...
Semmi gáz,Wearwolfff-nak is köszi!
dr samson:
Wearwolfffnak köszödn, de mindegy... Örülök, ha nektek is tetszik a sztori.
--- Idézet ---Van valamiféle felső határa,hogy mekkora állattá tud változni?
--- Idézet vége ---
Nem tudok róla. A Beast Boys and Girls-ben pl egy T-rexxé fog átváltozni.
--- Idézet ---Nálam ebből a szempontból az Identity Crisis hc az etalon, mostanában olvastam és kivitelezés szempontjából eszméletlen szép lett.
Ahogy írtam nekem tetszik így is. Sejtettem, hogy problémásab lenne amúgy megoldani, de még bennem volt az IC élmény és ki kellett írnom magamból.
--- Idézet vége ---
Bár ízlések és pofonok, de ebben egyetértünk, csak sajnos ez a módszer itt most megoldhatatlan... Amúgy a Supergirl: Power tpb-ben is így van megoldva, ahogy te mondtad.
--- Idézet ---Köszönöm a Tini Titánok 2. részét erre vártam már az időgépes első rész óta
--- Idézet vége ---
Remélhetőleg a folytatásra már kevesebbet kell majd várnod.
--- Idézet ---Amúgy az első rész cliffhangere kapcsán: nemtom, hogy szerepelni fog-e a következő részekben Mr. L, de bárcsak már az Insiders-nél tartanánk
--- Idézet vége ---
A sztori vége felé fel fog tünni, de csak egy oldal erejéig. az Inseders pedig még nagyon messze van... Mondjuk én olyan nagyon nem is kedvelem, csak azt az egy részt, ami a levezetése volt. Nálam sorrendben a One Year Later, a Teen Titans East és a Kid's Game (a a jelenlegi sztori) a nyerő hármas.
Asys:
Samson dokinak és BuBnak köszönöm a Tini Titánok vol.3. második részét!
Gézengúzt nagyon bírom,még a harc (ill. most ártatlanok megvédése) kellős közepén is mókázik!
Érdekes,hogy ,,állati'' formában is tud beszélni...A hangképző szervei ilyenkor nem alakulnak át?
Van valamiféle felső határa,hogy mekkora állattá tud változni?
Ez a Terminátor fószer eléggé ellenszenves!
Robint is bírom;le se tagadhatná,hogy a ,,DC legnagyobb detektívje'' volt a tanítója!
Kent22:
Nálam ebből a szempontból az Identity Crisis hc az etalon, mostanában olvastam és kivitelezés szempontjából eszméletlen szép lett.
Ahogy írtam nekem tetszik így is. Sejtettem, hogy problémásab lenne amúgy megoldani, de még bennem volt az IC élmény és ki kellett írnom magamból.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése