HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (167/349) > >>

dr samson:

--- Idézet ---A héten ez volt a második (ha a Mini Titánokat is beleszámolom,akkor a harmadik) DC képregény,ez dícséretes!
--- Idézet vége ---
Hát, most így jött ki a lépés. Meg így nem tudsz panaszkodni, mint a múlt héten...  

--- Idézet ---Bár van egy kérdésem, amit már nem tettem fel. A Superman és Batman:Supergirl kötetben láthattuk, hogy Darkseid megölte Supergirl. De Kara életben van. Pontosan hogyan élte túl? Vagy nem Kara volt az, aki meghalt? Ez nekem nem volt valami érthető.
--- Idézet vége ---
Ha olvastad a kötetet, akkor abban benne van a válasz is: a sugár becsapódásának pillanatában Karát elteleportálták.

--- Idézet ---Kara apja válán van egy "S" jel, mint Suprmannek és Supergirlnek.
--- Idézet vége ---

Igen, mivel ő is az L-házhoz tartozik és nekik ez a jelük.  

És örülök, ha tetszett a sztori.

keildavid:
Ezer köszönet dr samsonnak és Wearwolfffnak a Supergirl legújabb részért. Kara apja válán van egy "S" jel, mint Suprmannek és Supergirlnek. Nagyon érdekes volt.[span style=\'color:#000000;background:#000000\'] De azt nem gondoltam, hogy Kara apja ilyen gonosz. Mert azt mondta Karanak,hogy "kutasd fel a kis Kal-elt és öld meg.[/span] Joe Kelly író névre emlékszem. Úgy tudom ő írta a régi Csodálatos Pókember 126-127. számban olvasható Híd című történetet(amelyből csak az 1-2. része jelent meg, a 3. pedig sajnos nem). Meg ha jól emlékszem Joe Kelly még a Deadpoolt is ő írta.
Bár van egy kérdésem, amit már nem tettem fel. A Superman és Batman:Supergirl kötetben láthattuk, hogy Darkseid megölte Supergirl. De Kara életben van. Pontosan hogyan élte túl? Vagy nem Kara volt az, aki meghalt? Ez nekem nem volt valami érthető.  
További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.

Asys:
Samson dokinak és Wearwolfff-nak köszönöm a Supergirl vol.5. ötödik részét!    
A honosítás mint mindig,most is kitűnő lett!  
A héten ez volt a második (ha a Mini Titánokat is beleszámolom,akkor a harmadik) DC képregény,ez dícséretes!

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1654:supergirl-v5-05&catid=7:dc&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Supergirl vol5 05[/a]

dr samson:
Szívesen, örülök, ha tetszett! Természetesen azoknak is, akiknek a Mini Titánok tetszenek.  Amúgy én a rajzot is kifejezetten szeretem, azért égis csak jobb, mint John Romita Jr munkái...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése