HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (166/349) > >>

keildavid:
Ezer köszönet talgaby a Macskanő 52. részért. Továbbra is jól haladnak az események. Macskanő és Okos Bomba összefognak. Nagyon érdekes volt. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Bár a vége egy kissé fura volt, mert úgy tűnt Macskanő lelőtte Fekete Maszkot. Aztán valami kozmikus hullám jelent meg, amiről a következő részben kiderül, hogy mi történt valóban.[/span] Ne haragudj ha kérdezek. A Végtelen Krízis vagy Végtelen Válság? A NewGen-en tudtommal a Végtelen Válság a címe. Érdekes, hogy ezen a héten 4 DC-s képregény lett kirakva. Kedden Tini Titánok, szerdán Mini Titánok, pénteken Supergirl és ma Szombaton Macskanő. Bár tudom, ez most csak véletlenül jött össze.
További sok sikert kívánok neked a Macskanő v3 folytatásához.

dr samson:
Örülök, ha tetszett a történet. Kara történetei két hónap múlva fognak majd folytatódni, jövő hónapban először teszünk egy kis kitérőt, kicsit felvezetjük a Kandort, hátha a NewGen addig befejezi esetleg a Végtelen Válságot, bár erre kevés az esély...  Mondjuk igazából a Kandor esetében még nem is olyan nagy gond, az igazi One Year Later-os sztorik majd a 9. számmal kezdődnek, azok már piszok spoileresek lennék a Válságra nézve...

--- Idézet ---Egy magánvélemény elejéig szánnék rá pár sort, hogy kifejtsem mért örülök annyira az "ongoing" (macskanő, titánok, supergirl...stb) honosításnak.
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Jobban megismerhetem a különböző karakterek személyiségét, motivációit és ezáltal nem lesz olyan száraz a globális történetek olvasása.
--- Idézet vége ---
Szívesen! Az én véleményem az, hogy néha bizony egy-egy ilyen ongoing sokkal, de sokkal jobb tud lenni, mint a nagy, világmegváltó történetek...  

És jövő hétre egy igazi nagy durranást tartogatunk nektek talgabyval, a második közös honosításunk személyében! Szerdán érdemes lesz errefelé benézni a DC híveknek...

Kent22:
Köszönöm a "Hatalom" befejező részét. Kellemes kis történetfolyammal gyarapodhattunk (supergirl kötet ismerete pedig csak tovább duzzasztja). Rajzok tetszetősek, ahogy már megszokhattuk. A történet is elég jó volt és majd érdekes lesz látni, ahogy a későbbiekben maguk az írók is belezavarodnak Kara eredetébe  . Egy-két éve olvashattam utoljára Supergirl történeteit (najó bevallom azért most követem a new kryptonosdit) és a crossoveres részeket mint a Kandor mindig kihagytam a többi füzet hiánya miatt szóval most elég nehéz lesz szavakkal kifejezni mennyire várom már Szupercsajszink kalandjainak folytatását..."nagyonnagyon"

Egy magánvélemény elejéig szánnék rá pár sort, hogy kifejtsem mért örülök annyira az "ongoing" (macskanő, titánok, supergirl...stb) honosításnak. Mostanában realizáltam mennyire levagyok maradva DC-s világmegváltó események terén, mert azért valljuk be '85-ös Krízis óta történt egysmás. Egyrészről amíg olvasgatom eredeti nyelven az általam "égszakadás-földindulás-nak" keresztelt eseményeket addig másrészről ezek mellett mindig öröm olvasni a honosító oldalakon a karakterek külön történeteit amikből visszaköszön az egyes korok dc univerzumának hangulata (időgéptől-newgenig széles a választék). Jobban megismerhetem a különböző karakterek személyiségét, motivációit és ezáltal nem lesz olyan száraz a globális történetek olvasása.

Visszatérve az értékeléshez köszönöm még 1x, hogy hétről-hétre jobbnál jobb történetekkel gazdagítjátok ismereteinket.

dr samson:
Jól van na, mivel most vele csináltam honosítást, az jutott eszembe...

talgaby:
Mármint El-ház. Az L-házból Power Girl van.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése