HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (156/349) > >>

Shazam!:
kössz az infókat mindenkitől  
és a The Flash #162-őt honnét tom megszerezni, abban nem segítenél  ????

Jolly Jack:

--- Idézetet írta: Ben Reilly ---Jolly Jack kolléga ugyanis téved is meg nem is. A DC-nél több alkalommal is módosították Captain Marvel eredetét, és így szülei halálának körülményeit.
--- Idézet vége ---
Ezzel én is tisztában vagyok, ezért is írtam oda a hozzászólásomban, hogy jelenleg Cap melyik eredettörténete a hivatalos a kontinuitás szempontjából, illetve az autóbalesetes változat melyik (korábbi) történetben található.

--- Idézetet írta: Ben Reilly ---Mivel minden alternatívát én sem tarthatok számon, és szerintem ti is megértitek, hogy ezek keverése is elég zavaró lenne, muszájból választottam ki egy olyat, amelyet a képregényes (mármint amerikai) olvasóközönség jelentős része leginkább elfogad.
--- Idézet vége ---
Ez viszont ellentmond a Marvel Family-t legutóbb felvonultató történetnek (Black Adam and Isis), ami szintén utal a The Power of Shazam! című sztorira. Ezért is bátorkodtam megjegyezni, hogy van egy kis hiba a Batson házaspár halála körül.

--- Idézetet írta: Ben Reilly ---kiegészítem az alternatívákkal Captain Marvel leírását.
--- Idézet vége ---
Ahogy jónak látod.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---...amiben van egy kis hiba, mivel Billy Batson szülei nem autóbaleset áldozatai lettek, hanem Theo Adam (Black Adam) ölte meg őket (The Power of Shazam!)
--- Idézet vége ---
Itt megvédem Bent, ez csak félig az ő hibája. Elvégre ő nem mindig tudja ellenőrizni a netről szedett információk helyességét és elsősorban az én feladataom, hogy kiszürjem a hülyeségeket a béta verziós írásaiból. De sajnos mindent én sem tudhatok, de azért igyekszünk a legjobb leírásokat összehozni, ami tőlünk telik.

--- Idézet vége ---

Nem kell megvédened hős Doktorom, de azért jólesik. Jolly Jack kolléga ugyanis téved is meg nem is. A DC-nél több alkalommal is módosították Captain Marvel eredetét, és így szülei halálának körülményeit. Volt hogy simán autóbalesetként írták le, volt hogy a nagybátyja volt a cselszövő és volt olyan is, hogy Black Adam volt érte a felelős. Mivel minden alternatívát én sem tarthatok számon, és szerintem ti is megértitek, hogy ezek keverése is elég zavaró lenne, muszájból választottam ki egy olyat, amelyet a képregényes (mármint amerikai) olvasóközönség jelentős része leginkább elfogad. De természetesen minden eddigi leírásomat update-elni tervezem (azért nem is írhatok le mindent egy-egy karakterről nehogy egy nagy spoiler ellövésével magamra haragítsam a honosítókat), kiegészítem az alternatívákkal Captain Marvel leírását.

Jolly Jack:

--- Idézetet írta: Shazam! ---és az önálló Flash képregénnyel mi a helyzet?
--- Idézet vége ---
Hamár szóba hoztad a Villámot, akkor megemlíteném, hogy a The Flash #162-ben (Vol. 2), Billy Batson látogatást tesz Keystone City-be, és megismerkedik Wally West-tel. Egész jópofa történet Mark Waid tollából, ajánlom figyelmedbe.

A Superman és Batman 11. számában pedig Flash és Superman méri össze gyorsaságát...

--- Idézetet írta: Shazam! ---Zöld Íjász????? vele mi a helyzet?
--- Idézet vége ---
Boldog házasságban él Fekete Kanárival.  Tagja volt a Batman vezette Kívülállóknak, James Robinson történetében (Justice League: Cry For Justice) pedig Hal Jordan-nel együtt vezeti majd az új Igazság Ligáját.  Kezdésnek viszont Andy Diggle 6 részes Green Arrow: Year One című sztoriját ajánlom.

Hogy ne legyen full off a hozzászólásom, végig olvastam a Macskanős honosításokat. Egyébként is terveztem Fekete Maszk főbe lövése miatt újra olvasni különösen az 52. számot. Remélem az új Fekete Maszk is így végzi, csak őt Jason Todd öli majd meg.  A honosítás egyébként tetszett!

talgaby:
Elég biztos forrásból tudom, hogy lesz Zöld Íjász a NewGenen, szóval miatta nem kell úgy aggódni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése