HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Elolvastam a Macskanő legújabb részét. Hát továbbra is izgalmasan és hát...bonyolultan halad a történet. A Macskanő ezek szerint jelenleg Holly Robinson. Ezt én nem gondoltam, hogy ő lenne az. Az a fickó az éjszakai tv műsorban egy kicsit fura volt. Mert valami rossz dolgot fog tenni, de ez nyilván a folytatásból ki fog derülni. Ráadásul egy kicsit amolyan, horrorisztikus hangulatú dokumentumfilmre emlékeztet.
Bár lenne két kérdésem.1. Selina-nak van egy lánya. De ki az apja? Talán erre is fény derül a későbbi történetben.
2. Kicsoda az a Ed Gein? Nem ismerős nekem ez a név.
Nos ennyi volt. Ezer köszönet talgaby a Macskanő képregényért és sok sikert kívánok a folytatáshoz.
Sepi:
Frissültünk!
Macskanő v3 #54
Asys:
Shazam!,az Allcomics-on most indult egy Zöld Íjász story,+ ott Éjszárnyat is olvashatsz!
keildavid:
Elolvastam a Macskanő legújabb részét. Hát ez a történet furcsa módon kezdődött. Eltelt egy év. Megváltozott egy-két dolog. Fekete Maszk pedig valóban meghalt. Akkor jól láttam. Bár a mostani Macskanőről nem kérdezek semmit, mert minden a folytatásban biztos kiderül, hogy hogyan van ez. És hogy Macskanővel mi lesz. Bár azt mondtad, hogy a Végtelen Válsághoz volt/van köze. Mert kiderülne pontosan, hogy a DC-s szuperhősök milyen változáson estek át. De azt is mondtad, hogy nem innen folytatódik. A NewGen-en meglátjuk, ha ott sorra kerül a megjelenés.
Ezer köszönet talgaby a Macskanő 53. számért és sok sikert kívánok neked a folytatáshoz.
talgaby:
Frissültünk!
Macskanő v3 53.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése