HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (154/349) > >>

talgaby:
Odateleportálták. De tudott. Megrepesztette a páncélját. És igen, a Liga rendszerével.

keildavid:
Elolvastam nemrég a Superman és Batman:Supergirl kötetben lévő ott, ahol kiderült, hogy valóban Supergirl elteleportálták. És igazad van dr samson.
De két dolog nem volt érthető. Az a hamu, amikor úgy tűnt Supergirl meghalt. Akkor az Hogy került oda? Superman akkor még nem tudott erről? Hiszen sírt és mérges volt Darkseidra. Meg amikor Superman megütötte Darkseid jobb kezét, mi történt pontosan? Úgy tűnt mintha szétrepedt.
Meg a teleportálás. Milyen teleportálás volt? Véletlenül nem az amely a Igazság Liga főhadiszállásán van a teleportálógép?
Bocsi, hogy ennyi kérdést írtam. Nos ennyi volt.

keildavid:
Nos megnéztem a Google-ba, hogy van valami infó Ed Geinről. Meg a Texasi Láncfűrészes címnek meg mi köze volt hozzá. Hát akkor így már érthető, hogy ez egy horrorfilm. És köszönöm a választ talgaby. Hát eléggé rémisztő történet. Először nem tudtam ki ő, de miután megnéztem a Google-ba, így már érthető, hogy miért jobb, ha nem tudja az ember, hogy ki ő. Még annyit, hogy régen egyik Transformersben elhangzott egy név. Egy bizonyos Peter Lorre. Ezt is megnéztem a Google-ba és tényleg egy magyar származású színész.

talgaby:
Sorban.
1. Majd, egyszer, sokára, de igen. Az egyik legtovább húzódó rejtély lesz majd a mostaniak közül.
2. Inkább örülj, hogy nem tudod. Létező személy volt amúgy.

És az a találkozó inkább amolyan érdekesség volt. Kissé ismerni kell hozzá a két karakter történetét, hogy igazán lehessen érteni (mondjuk úgy, hogy egyikük se mai motoros).

Galamb:
Köszi szépen. Ez a filmrém nekem egy elkényeztetett hülyegyerek képét kelti, remélem elkenik a száját.
 Remekül ábrázolták szwsz, hogy Selina-nak mennyire szokatlan ez a hétköznapi élet.
 Slam találkozását Ted Grand-el először nem igazán vágtam, azt hittem egy létező boxoló!   Utána jöttem rá, hogy valójában ő [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Vadmacska[/span]. Remélem ezt a szálat is folytatják, mert így nem igazán volt értelme belerakni.
A honosítás király lett, Köszi!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése