HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
A DC kiadó magányos hőseiről: Batmannek sok története van. A Batman - Dredd Bíró durva, fekete humoros jellegű történet.
A Batman:Koksz különleges történet. Mert Batman szuper erőre akart szert tenni. És amolyan drog féleségből kapta az erőt és szinte elvesztette az írányítást. Továbbá az X-Fanzine-on folytatódott és kiderült, hogy sikerült Batmannek felül kerekednie és győzedelmeskedett.
A Batman Kalandjai érdekes sorozat. Ez a rajzfilmsorozat képregény-változata.
A végzet, mely elérte Gothamet egy amolyan misztikus, régimódi különleges történet. H.P. Lovecraft emlékére készűlt.
Lobo eléggé durva karácsonyi történet volt.
A Zöld Lámpás szintén egy nagyszarű karácsonyi történet.
A Supermanből van néhány képregény. A Rejtett személyiségek című történetben láthattuk, hogy léteznek két személyek Lois és Clark. Mindketten meglepődtek, mert a nevük azonos a Superman sorozatban lévőkkel is.
A Gyökerek egyszer mintha azt olvastam a fórumon, hogy ez a sorozat amolyan ultimate verziója is lehetne.
A Mi történhetett, a holnap emberével? és a Világok Harca című Superman történetben rengeteg mindent átfogalmaztak Supermanről. Mindkét történetben az történt, hogy Superman meghalt. A Mi történhetett...?-ben megmagyarázták, hogy a DC kiadó új Superman jött létre. Mert ő már '38 óta létezik és ebben kiderült átértelmezték és a modernkori Supermant láthatjuk mostanában is.
A Supergirlről már elmondtam pár véleményt.
Nos erről is írtam néhány vélemény. Remélem nem volt fárasztó ezek a rengeteg vélemények, amiket írtam.
Galamb:
Köszi szépen! Egész jó rész volt, az meg várható volt, hogy Selina nem fogja sokáig bírni jelmeze nélkül, de azt hittem valami komoly indoka lesz, hogy újra macskanővé váljon.
A rajzok is jól sikerültek, csak Bruce-t mintha kicsit fiatalabbnak ábrázolták volna, mint máskor.
A honosítás is kiváló lett, csak a 10. oldalon kiszúrtam, hogy Slamnak valami olyasmit mond főhősnönk, hogy "felejts el Hollyt" gondolom ott lemaradt egy "d".
keildavid:
Nagyszerű ez a legújabb Macskanő sztori. Továbbra is jól megy a történet. Az a manus, aki Filmrémnek hívják. Sok érdekes filmeket és színészneveket sorolt fel. Pl. A Piszkos Harry-t. A végén pedig lehet látni, hogy két Macskanő is van(?). Bár egy valamit nem értek. Selina megölte Fekete Maszkot. De úgy tűnik Batman nem tud az esetről. Meg ha mégis tudnának az esetről, nem tartoztatták volna lr gyilkosságért. Tudom a NewGenen láttam, hogy Wonder Woman is gyilkolt. De ez a tény sem érthető.
Végül egy különleges véleményt. Úgy látom ennek a képregénynek a minősége nagyó jó. A színek nagyszerűek, a rajz is jól sikerült. Nyilván rajzoló és a színező ilyen remek munkát végeztek.
Ezer köszönet talgaby. További sok sikert a folytatáshoz.
Ja ezt is akartam kérdezni: miután Selina megölte Fekete Maszkot, a végén valami történt Selinával. Arra fény derül, hogy pontosan mi történt? Ez eddig még nem érthető.
talgaby:
Frissültünk!
Macskanő v3 55.
Kent22:
Köszönöm a Macskanő utobbi 2 részét, valahogy éreztem nem mostanában válaszolja meg nekünk az író miért történtek ekkora változások szóval az érdeklődésem még mindig töretlen a sorozat iránt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése