HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (148/349) > >>

talgaby:
Frissültünk!
Macskanő v3 56.

dr samson:

--- Idézet ---Viszont nekem nem tetszett, elég nehéz volt végigolvasnom...
--- Idézet vége ---
Ezt mondjuk most nem igazán értem. Az igaz, hogy elsőre talán kicsit zavaros, de szerintem simán követhető. Meg én speciel szeretem ezt a sztorit, még ha a következő két részben igencsak látszani is fog, hogy Joe Kelly-nek halvány lövése sincs arról, hogy mit kezdjen Greg Rucka ötleteivel...  

A névhez: erre most mit mondjak? Ha neked nem adja vissza, akkor nem adja vissza, erre nem tudok mit mondani...

Dannyman:
Köszi a Supergirl legújabb részét! Viszont nekem nem tetszett, elég nehéz volt végigolvasnom... Pedig azt hittem a Kandor sztorik jók, de ez nekem nem jött be, nem tudom miért.
Egyébként tudom, hogy a Flamebird az Lángmadár, de részemről annyira nem adja vissza az eredetinek a jelentését. Arról tényleg el lehet hinni, hogy egy istenség neve, de a magyar változat úgy hangzik, mint egy szuperhős vagy mutáns kódneve... ( A Nightwing - Éjszárnnyal furcsa mód semmi bajom.  )

Asys:
Én is köszönöm Samson dokinak és BuB-nak a Supergirl vol.5. hatodik részét!    
Nagyon vagányak a csajok páncélzata (+idomai)  , továbbá rendkívül szép a grafika!  
A story érdekes; én úgy gondolom, hogy ez valamiféle alternatív univerzum lehet, ahol Superman ,,átment'' Darkseid-be!  
Bár lehet, hogy rosszul látom...

dr samson:

--- Idézet ---Talán az van oda írva, hogy borító. De nem vagyok benne biztos.
--- Idézet vége ---
Igen, az. Így utólag nem a legjobb színválasztás, de az eredeti is olyan volt.

--- Idézet ---Bár majd talán valamikor kiderül, hogy mi történet az elmúlt egy év alatt?
--- Idézet vége ---
Elvileg erre íródott az 52, de hogy aztán mi lett belőle, azt már hagyjuk...  

--- Idézet ---És az a fura, hogy lehetséges, hogy nem a Föld bolygón vannak(?).
--- Idézet vége ---
Tessék figyelmesen olvasni az elejét: "Kandor üvegbezárt városa"

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése