HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (147/349) > >>

Galamb:

--- Idézetet írta: talgaby ---Miért, amúgy ha nem magyarázzák el, te rájöttél volna a kapcsolatra?
--- Idézet vége ---
Én nem, viszont Selina számíthatott volna, hogy vannak filmfanatikusok akik levágják, hogy mia helyzet. Én inkább találomra választottam volna magamnak külön ál- vezeték és keresztnevet.

zozi56:
És te milyen képregényközeli dologról nem tudsz ilyet kérdezni?

talgaby:
Miért, amúgy ha nem magyarázzák el, te rájöttél volna a kapcsolatra? Manapság nagyon kevesen ismerik a klasszikus filmeket. És kicsit sajnálom is, hogy most nem lesz HZs-kvíz a közeljövőben, mert a Filmrém visszatérésekor van egy füzetvégi cliffhanger, amiről fel lehetne tenni egy olyat, amibe a társaság 99%-a belebukna.

Galamb:
Jaja, verje már hupilára ezt a d-vitamin hiányos hülyegyereket. Elég idegesítő, viszont selina is választhatott volna kevésbé kitalálható álnevet. A honosítás király lett, köszönöm!

keildavid:
Ezer köszönet talgaby a Macskanő v3 56. számért. Hamarosan kezd összeállni a kép. Macskanőről még nem tudják, hogy ő ölte meg Fekete Maszkot. Filmrém és Szögember szereplésüknél látszik, hogy a panelek filmszalag formájúak. Hát ez különleges volt, mint egy rajzfilmben. Valamit ők ketten is kezdenek rájönni, hogy ki az igazi/nem igazi Macskanő. Ez a történet már egyre izgalmasabb lesz.
Sok sikert kívánok neked a folytatáshoz talgaby.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése