HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Mit látok én? A Superman-Rejtett személyiség 04. része. Ez király! De jó! Már kíváncsi voltam, hogy mikor lesz a befejezése. És most végre megtörtént! Bár nem tudom a többi olvasók hogy fogadják, de szerintem ez egy nagyon jól sikerült képregény. Clark Kent élete más felfogásban. Igaz ebben az emberi és a családi tényezőkről szólt a történet.Ez olyan, mintha velünk is ez történne és elgondolkodnánk mennyi minden változik meg az életekben. Az utolsó oldalak az egy jövő jellegű alternatíva volt. Mert az kb. 2050-es évben is lehetett.
Stuart Immonen rajzai nagyon jók. Bár megnéztem a mostani Csodálatos Pókember 74. és az Újvilág Fantasztikus Négyes 7-12. számot, mert ezeket is ő rajzolta. Nekem néha olyannak látszik, hogy más-más a rajzstílus. Biztos mert a tuskihúzók csinálták úgy, hogy kicsit másnak látszik. Kurt Busiek aztán nagyon jókat írt. Ez egy remek munka, amiket ő írt.
Ezer köszönet zozi56 és dr samson a Superman-Rejtett személyiség 04. befejező részért! Nagyszerű munkát végeztetek a befejezésen.
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1944&catid=7&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Superman - Rejtett Személyiség 04[/a]
Galamb:
Kösz szépen az újabb részt, egy pillantra azt hittem, Selina meg fogja ölni Filmrémet meg a társát, de Zatanna felhívása jó ötlet volt.
talgaby:
Akkor most, hogy hazatértem, hivatalosan is:
Frissültünk!
Macskanő v3 57.
keildavid:
Jó volt ez a Macskanő v3. 57. szám. Hát Selina aztán nagy bajba volt, hogy mit tegyen. Mert Szögember és Filmrém bántani merészelték volna a kisbabát, Helenát. Ezek a két gazfickók valóban őrültek. Sok bajt okoztak. Az első oldal mindig érdekes volt, mert egyre jobban kiderül, hogy mi történt Selinával. Pl. hogy felvett egy álnevet, stb. Bár a legfurcsább az volt, hogy egy oldal erejéig szerepelt a klasszikus piros pullóveres Zöld Lámpás. Úgy tűnik a neki nem lesz szerepe a jelen történethez.
Ezer köszönet talgaby a Macskanő képregényért. Sok sikert kívánok neked továbbra is a folytatáshoz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése