HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (138/349) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Asys ---Farek, én sírtam, amikor megszűnt a Marvel Extra...  
(Na jó, nem sírtam, csak jajgattam!)
--- Idézet vége ---
Neked is  
Aki igényli, annak a börzén átadhatom...  

Asys:
Farek, én sírtam, amikor megszűnt a Marvel Extra...  
(Na jó, nem sírtam, csak jajgattam!)

dr samson:

--- Idézet ---A 0-kat nem nagyon szoktam elolvasni de majd akkor azt is elolvasom.
--- Idézet vége ---
Hidd el nekem, jobban is teszed. Amúgy az igazából a Superman/Batman sorozat 19. száma, csak később, az újranyomásnál lett belőle Supergirl v5 00. szám.

--- Idézet ---A Tini titánokba meg majd szintén belekezdek majd ha tényleg a legelejéről kezdődik akkor ott nem lesz problémám a ki kicsodával.
--- Idézet vége ---
Hajaj...én nem akarlak elriasztani, de azt te csak hiszed! Már eleve a sorozat is két különböző csapat összeolvasztásával jött létre (és az egyik előzmény sorozata, az Ifjak Ligája szintén olvasható itt... és igen, készül már a folytatás, remélhetőleg jövő hónapban már kikerülhet a következő rész) és eleve olyan karakterekkel operál, akik már a 90-es évek közepe/vége ott rendszeres szereplői voltak a DC világának. És eleve a DC-s címekre még a 2000-es évek közepe tájékán is jellemző volt az, ami a Marvelre akkoriban már egyáltalán nem, vagyis, hogy az egyes címeknek kihatása volt egymásra és ha egy címben történt valami, az egy másik címben is visszaköszönt (pl a Teen Titansban történt események Wonder Woman saját sorozatában, vagy például a Supergirlben is lesz majd olyan eset, amikor egy Teen Titansban történt eseményre utalnak vissza). Éppen ezért elsőre talán kicsit kaotikus is lehet egy új olvasónak a DC világa (nekem is az volt), de egy idő után megszokja az ember és ahogy egyre több dolgot olvas el, egyre inkább át is látja a dolgokat.

Farek:

--- Idézetet írta: Amondin ---És így talán úgyjárok mint az angyalokkal jártam annak idején hogy nagyon nehezen vettem rá magamat hogy belekezdjek most meg az a kedvencem.
--- Idézet vége ---

Amondin:

--- Idézetet írta: dr samson ---Az első szám alatt konkrétan a Hálózsák Extrában lévő 00. számot érted, ugye? Ha nem, akkor azt is olvasd el. És ki-ki csoda? A JSA-ról majd mesélek, de csak később, mert most már megyek haza a könyvtárból, ellenben a Tini Titánokkal szintén a legelső számtól megismerkedhetsz itt az oldalon, a sorozat elejétől kezdve, a Gyerekjáték tpb-ben (nálam mai napig az a csapatképregény etalon).  
És persze köszönjük a véleményt, de azt azért jobb ha mindenki tudja, hogy nem a hozzád hasonló rendszeres fórumozóknak írom azt, amit a hírben írok. Nektek továbbra is minden köszönetem, amiért használjátok a fórumot.  
Amúgy másfél évvel ezelőttig én sem szerettem a DC-t, aztán nézd meg mi lett belőle...
--- Idézet vége ---

Első alatt nem a 00.-át értettem hanem tényleg az elsőt. A 0-kat nem nagyon szoktam elolvasni de majd akkor azt is elolvasom.  A Tini titánokba meg majd szintén belekezdek majd ha tényleg a legelejéről kezdődik akkor ott nem lesz problémám a ki kicsodával.
A főoldali hír pedig gondoltam hogy nem a rendszeres fórumozóknak szólt de úgygondoltam hogy mivel nagyon kevés értékelés jön akkor belekezdek én is végülis az egy is több a semmimnél. És így talán úgyjárok mint az angyalokkal jártam annak idején hogy nagyon nehezen vettem rá magamat hogy belekezdjek most meg az a kedvencem. Hátha a Dc-vel is így járok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése