HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
Ja és még arra a kérdésre, hogy a Tini Titánok vagy a Supergirl van-e előbb: a Titánok. Az a 2003-as sorozat, a Supergirl pedig 2005-ben indult.
Amondin:
köszönöm a válaszokat és a linket. Ezzel tényleg könnyebb lesz.
dr samson:
Na, Zerit megelőzött. Viszont, az ilyen kérdéseket megelőzendő, itt egy link:
leírások
Ezek azok a karalter leírások, amika a NewGenre készültek. Egyelőre egy adag hősök és egy adag gonoszok van kész, de már célegyenesben van a második adag hősök gyűjtemény is. Itt nagyon sok embernek utána tudsz nézni, és a legtöbbjükről bizony én sem tudok többet mondani (főleg, hogy én nézem át kikerülés előtt a leírásokat...).
Zerit:
--- Idézetet írta: Amondin ---Harley Quinnel,(az utóbbit egyáltalán nem ismerem szóval ha nem nagy kérés megkérdezném ki ő)
--- Idézet vége ---
Harleen Quinzel, az Arkham Elmegyogyintezet fiatal orvosgyakornoka, aki beleszeretett Jokerbe. Ha tobbet akarsz tudni rola, erdemes elolvasni a Mad Love cimu kepregenyt, arra meg en is azt mondom, hogy jo
Amondin:
Dr Samson tanácsát megfogadva elolvastam a supergirl 00. számát, és valóban nagy hibát követtem volna el ha kihagyom. Jó volt ez a történet is főleg az a csata Méregcsókkal és Harley Quinnel,(az utóbbit egyáltalán nem ismerem szóval ha nem nagy kérés megkérdezném ki ő) és aztán a végén egyáltalán nem számítottam rá hogy Batgirl egy imposztor és a lehető legokosabban győzte le az agyaglényt. Annyi kérdésem lenne hogy az elején szereplő Mr X és Lex Luthor ugyanaz a személy vagy két teljesen külömböző személyről van szó? Valamint még annyit kérdeznék hogy időrendben a Tini Titánok vagy a Supergirl van előbb.
Köszönöm Dr Samsonnak és Sepinek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése