HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
Johns írta át az Action comicsban, amikor Clark rátalál Kara szüleire Brainiac hajóján és Kara apja elmondja neki, hogy is történt igazából a dolog.
talgaby:
Nem Johns, hanem a mostani író... izé... nem jut eszembe a neve. De az is mintha DiDio ötlete lett volna. Vagy a fene se tudja, a Final Crisis környékén finoman szólva is mintha totális fejetlenség lett volna a DC-nél.
dr samson:
Igazából semmi összefüggéstelenség nincs benne. Egyedül ez a Kandor sztori az, aminek se füle, se farka, de után Kelly mindent szépen megmagyaráz. Az már más kérdés, hogy Johns utána szét retconolta az egészet. És talgaby ilyen stílusú üzeneteiből meg elegem van...
BuB:
Na jó, azért nem kell ilyen komolyan venni.
Az ilyen összefüggéstelen cuccok mindig zavartak, szóval előbb utóbb, úgyis rájöttem volna, de hé, egy csomó ideig X-ment olvastam és ott is voltak ilyenek, majd csak kibírom itt is.
dr samson:
Na jó talgaby, bocsi, de néha tényleg befoghatnád a szádat... Attól, hogy neked nem tetszik, nem kéne mindig, mindent lehúzni, vagy ha nagyon akarod, majd én is eljátszhatom ezt jövőre a Millaros F4-nél. Mi a fenéért kell elüldözni az olvasóimat? Eleve a kérdés nekem szólt, mint a sorozat honosítójának, szóval légyszívesen ezentúl inkább a neked címzet kérdésekre válaszolgass csak, jó?
Komolyan mondom, néha már nagyon kiakasztó vagy...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése