HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (128/349) > >>

keildavid:
A hozzászólásom egy részét azért spoilereztem, mert nem akartam lelőni a poént. De ha ezek nem spoileresnek számítanak, akkor eltávolítottam és most rendesen is látszik. Ami pedig a Superman/Batman 27. számot illeti, most már értem, hogy mi történt és mi volt a lényeg. Köszönöm a választ dr samson. Nekem az bonyolultnak tűnt, de ez most már egyértelmű.

Asys:
Samson-nak és BuB-nak köszönöm a Supergirl vol.5. nyolcadik részét!    
A grafika tökéletes, a story pedig érdekes!

dr samson:

--- Idézet ---És nagyon furcsa volt a vége is.(Mert olyannak látszott, hogy ennyi volt. És punktum.)
--- Idézet vége ---
Igeeeeeen... ez igaz. Szerintem Joe Kelly hamar le akarta tudni a dolgot, és mivel eleve nem ő kezdte el a sztorit, hanem Rucka, nem igazán tudott mit kezdeni vele. Mindenesetre a következő számban lesz majd még visszautalás az itteni eseményekre...

--- Idézet ---A Superman/Batman 27. számot megnéztem még egyszer és elolvastam. De az is nagyon furcsa volt, mert a végén az derült ki, hogy Powergirl álmodta az egészet.
--- Idézet vége ---
Nana, ne keverd a kettőt! Karen ott álmondja a sztorit, de akkor már Kandoron vannak Karával és ott álmondja a történetet a Föld-2-ről.  Igazából az csak egy időhúzó szám volt és nincs sok értelme neki, csak kellett valami, hogy ne jussak el túl gyorsan a 9. számig. És ne felejtsd el, hogy ezek az események már a Válság után játszódnak hivatalosan!

keildavid:
Jó volt ez a Supergirl v5 08. szám. Bár egy kicsit furcsa is volt, mert Kara valamit tenni akart, hogy legyőzze az ál-Supermant, de ez valamilyen oknál fogva nem tette meg. És nagyon furcsa volt a vége is.(Mert olyannak látszott, hogy ennyi volt. És punktum.) A Superman/Batman 27. számot megnéztem még egyszer és elolvastam. De az is nagyon furcsa volt, mert a végén az derült ki, hogy Powergirl álmodta az egészet. De ez lehet, hogy a Végtelen Válság idején derülne ki, hogy mi történt. Majd a NewGenen meglátjuk a Végtelen Válság folytatásban.
És nem baj, hogy ma ez az egy képregény került ki. Szerintem jobb, mint a semmi. És legalább ezt is jó volt elolvasni.
Ezer köszönet dr samson és BuB a Supergirl v5 08. számért! Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2060&catid=7&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Supergirl v5 08[/a]

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése