HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
talgaby:
Frissültünk!
Macskanő v3 62.
dr samson:
--- Idézet ---még nem volt olyan távoli a No Man's Land c. Batman-crossover,
--- Idézet vége ---
Ami nem is olyan sokára...
talgaby:
Egyszerűen csak annyi volt a koncepció, hogy egy bűnöző, akinek minden tette klasszikus filmeket idéz. Maga az ötlet eléggé eredeti és ritka, hogy egy ilyen kis kb. fél éves sztoriban működjön. Én kedveltem a figurát és ez is volt az egyik kedvenc sztorim a Pfeifer-érából.
Galamb:
Kösz szépen az újabb részt, egész jó volt, de valahogy nem vágom a koncepciót, hogy most mégis mit akartak kezdeni Filmrémmel? Indult egy (legalábbis számomra) idegesítő, totál Zs kategóriás bűnöző palántának, aztán Lett belőle egy totál őrült, és veszélyes gyilkos, majd itt a végén azzal hogy Selina simán összeverte, és a bombát is secc-perc alatt hatástalanította, ismét csak egy balekké minősítette vissza az író. Vagy arról van szó, hogy görbe tükröt akartak mutatni az ilyesfajta akciófilmek elé, (Selina a végén meg is jegyzi, hogy nem mindent kell elhinni a filmekből)? Mindenesetre szerintem kissé izgalmasabbá is tehették volna a végét.
talgaby:
Annak a megjegyzésnek ahhoz van köze, hogy az eredeti megjelenésnél még nem volt olyan távoli a No Man's Land c. Batman-crossover, ami a Cataclysmmal kezdődött, melyben földrengés rázza meg Gothamet, és ebből sikerült egy akkora sztorivonalat csinálniuk, ami minden Bat-füzetben átment és tartott vagy két évig, összesen háromjegyűre rúgva az olvasandó füzetek számát.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése