HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Galamb:
Kösz az újabb részt, jó pörgős volt, meghatározó eseményekkel, pl. erős a gyanúm, hogy Mr. hibbant zsaru is hamarosan kívülre húza az alsógatyát, szegénynek nem ártana egy pszichiáter. Az oroszok újboli felbukkanása is érdekesen alakulhat, ráadásul Selina is úgy tűnik visszatér a jó öreg tolvaj bizniszhez. A rajzok is jók voltak, és elég merészek (már ami az elhulló végtagokat illeti), csoda, hogy a borítón nem volt valami figyelmeztetés. A honosítás zsír lett! Köszi
keildavid:
Most valóban egy kalandos történet kezdődik. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Ahogy látom a háttérben felbukkantak pár régi ismerősök. Borisz és Natasa Urjanov. Más nevükön Sarló és Kalapács. [/span]
Bár feltűnt mostanában, hogy Selina említette Orákulumot. Hogy neki van olyan számítógépe, amivel kinyomozhatna mindent. De úgy tudtam Orákulum számítógépei megsemmisültek.(Még a NewGenen lévő Háborús játékok idején történt.)
talgaby:
Frissültünk!
Macskanő v3 63.
turkia:
A Blastaar rajongók tízezres tábora nevében kikérem ezt a fenyegető, kocsmai stílust.
Egyébként emlékszem, Blastaar gyerekkoromban azért tetszett meg a Marvel Extrában, mert "buksi" feje volt, különbözött mindenkitől, E/3-ban beszélt magáról. A jellemzését a képregényben vagy ötvenszer elolvastam. Ezeket a különc figurákat bírom.
Ja és a lézer a kezeiből se' semmi.
Farek:
--- Idézetet írta: turkia ---Na, Farek mester, akkor ugye raktok majd fel valamit ezekről a csillagközi pusztítókról ?
--- Idézet vége ---
Ez ügyben nem én vagyok az illetékes.
--- Idézetet írta: turkia ---Ha nem, rázendítek egy újabb nótára. Vagy belinkelek videókat.
--- Idézet vége ---
Ez ügyben viszont szerintem az illetékesek nevében is kijelenthetem, hogy ember még olyan viharsebesen nem volt bannolva fórumról, mint te, ha ezt megléped
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése