HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (116/349) > >>

Sepi:
Igen, jól gondolod. Azóta már fent van a második rész is. Csak itt nem lesz külön hír a részek kikerülésénél (mint pl a Péntek 13 esetében). Mindig azok után az időpontok után érdemes megnyitni a képregényt, amik a hírben meg vannak jelölve.  ;)

Egyébként a sztori első két része nekem sem jött be, viszont azt el kell ismernem, hogy a harmadik rész jól össze lett rakva. De mindezek ellenére nem lesz a kedvencem, az biztos.

keildavid:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Január 23., 10:40:42 ---Még nincs vége. :) Érdemes odafigyelni a hír utolsó előtti bekezdésére.

--- Idézet vége ---
Ja most látom a hírben, hogy még tényleg nincs vége. Akkor ez azt jelenti, hogy ez a történet egy-egy része 40 oldalasak? Akkor ez még csak az első része, ha jól gondolom. 

Ben Reilly:
De mivel egy Superman alter sztoriról van szó, kicsit komolytalannak tűnik, ahogy Amerika hidegháborús ellenségei egy emberként kántálnak egy angol szóösszetételt.
Lehet, hogy összességében a történet majd tényleg letaglóz pozitívan, de a kezdés nem fogott meg.

talgaby:
Luthorról ne ítélkezz, még nem is sejted, miket fog húzni a sztoriban. A Superman névben egyetértek, de biztos nem akartak nagyon eltérni már, hogy felismerhetetlen legyen.

Ben Reilly:
Érdekes What if, de nekem nem tetszett. A rendes Superman sorozatban is rettenetesen eröltetnek bizonyos dogokat, itt pedig Luthor annyira sablon - mindenkinél jobb vagyok - figura lett, hogy semmi érzelmet nem vált ki belőlem. És ha már ruszki Acélemberről van szó, mi a toszért Superman, miért nem Sztyepánkaman? Az egész történetben egy értékelhető karakter van, Pete Ross szovjet megfelelője, és az utalások Batman-re jók voltak. A fordítás és a beírás természetesen mint mindig, most is kifogástalan, de talán velem van a baj és túl sokat vártam a történettől.   

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése