HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Ezer köszönet a Macskanő 67-ért! :worship: :worship:
Sarló és Kalapács nagyon megváltoztak. Mintha most erősebbek lettek. Pl. az előbb említett Sarló lelövése, de nem vérzik Sarló.
Szokás szerint ezek a két oroszok nagy bunyót csináltak. És tényleg úgy végződik, hogy folytatjuk. De nem baj. Így legalább izgalmas lesz a történet.
benya11:
Köszönet a Macskanő v3 #67-ért!
Jó volt ez a rész, eseménydús, pörgős, és akcióból sem volt kevés. Azon eléggé néztem, amikor Selina halomra lövi ki a golyókat Sarlóra, de még csak nem is vérzik tőlük... A sztori pedig megint úgy végződik, hogy már alig várjuk a kövi részt. :)
talgaby:
Legegyszerűbben: olvasd el a NewGenen a Végtelen Válságot.
Hosszabban: egy olyan alter Föld Superboya, ahol ő az egyetlen szuperhős. A világa felrobbant, emiatt megállás nélkül hisztizik és mindenkit legyilkol, egy marha irritáló figura, de Johns valami ismeretlen ok miatt szereti előhúzni, hogy minden második füzetben nyivákoljon, hogy az ő világa mennyivel jobb volt, blablabla.
zoli:
üdv,hm...ki aza superboy prime :headscratch: Válaszotokat kösszönöm
talgaby:
Kéthetente frissül a sorozat, csak most a szerverhergelés miatt elmaradt, nagyon meg nem igyekeztem pótolni a héten (a Mouse Guardot jobb szerettem volna elkezdeni). De hacsak nem jön valami közbe, akkor jövő hét utántól megint normál ütemben megy.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése