HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Sepi:
Először is szia!
--- Idézetet írta: gambitpool - 2016. Április 30., 15:14:59 ---Csak az első részét adta ki a kingpin a maradékkal mi lessz?
--- Idézet vége ---
Nem csak egy részt fog kiadni belőle, már a következő számban jön a folytatás. És mivel pontosan mi sem tudjuk, hogy mi fog megjelenni a sorozatból, inkább nem is próbálkozunk a honosításával.
gambitpool:
Sziasztok
Mért nem lehet a fekete kanári zöld íjász
Közös sztoriait olvasni?
Csak az első részét adta ki a kingpin a maradékkal mi lessz?
Feast4:
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Április 04., 09:27:30 ---
--- Idézetet írta: Feast4 - 2016. Április 01., 19:46:24 ---Elolvastam de valahogy nem volt egyértelmű. :)
--- Idézet vége ---
Legközelebb igyekszem egyértelműbben fogalmazni. :)
És te hogy fogod olvasni? Időrendben a két sorozatot, miután kijött mind a 4 rész ebből az évadból is? Vagy elolvastad az első évadot, most pedig ezt, és fejben összerakod a hiányzó tételekt?
Ez egyébként érdekel a többi olvasóbal kapcsolatban is. Szóval: ki hogy olvassa - vagy fogja olvasni - a sorozatot?
--- Idézet vége ---
Most végigolvastam a korábbiakat, de szerintem ahogy jönnek a frissítések úgy a hozzá tratozó részt a korábbi sorozatból.
Farek:
--- Idézetet írta: Feast4 - 2016. Április 01., 19:46:24 ---Elolvastam de valahogy nem volt egyértelmű. :)
--- Idézet vége ---
Legközelebb igyekszem egyértelműbben fogalmazni. :)
És te hogy fogod olvasni? Időrendben a két sorozatot, miután kijött mind a 4 rész ebből az évadból is? Vagy elolvastad az első évadot, most pedig ezt, és fejben összerakod a hiányzó tételekt?
Ez egyébként érdekel a többi olvasóbal kapcsolatban is. Szóval: ki hogy olvassa - vagy fogja olvasni - a sorozatot?
Feast4:
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Április 01., 13:55:36 ---Utóbbi.
De ha elolvasod a hírt - amennyiben érhetően fogalmaztam - akkor kiderül, hogy mi a felállás.
--- Idézet vége ---
Elolvastam de valahogy nem volt egyértelmű. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése