HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (2/349) > >>

Intruder:
Köszönöm a múzeumi Superman füzetet! :worship: Borító alapján tudtam, hogy kb. miről szól és, hogy mi lesz a csattanó a végén, de valami elképesztő, hogy Lex milyen hülye. :D :lol: Meg milyen érdekes, hogy itt mennyire hajaz a Kingpin-re. Az animációs sorozatokban nem volt ennyire húsos. És számomra vicces, hogy azonosítót kell hordania az öltönyén, a saját cégében. Hátha a biztonságiak nem ismerik fel. :lol:

herschmi:
@Bricsi83 írtam privátban. Ha vkinek kéne vmi a newgenről és nincs fent a Drive-linkeken, az írjon privátban, adok emailcímet és küldök listát, mi van meg és mi nincs. Kurva sok mindent le tudtam tölteni év elején, amit amúgy nem lehetett. Pl. Ahol galériaként 1-1 rész megjelent még, ott a képcímek alapján próbáltam a többit, volt ahol a galéria helyett bedobott hibás link alapján próbáltam elérni a képeket, vagy sok minden képcímet webarchivon keresztül tudtam meg. 5-6 hét szopás majd minden éjszaka :D Pl. ami Flash v5ként volt fent, vagy két rész jelent meg galériaként, de nekem sikerült mind a fent lévő 33 részt és 3 különszámot is letölteni, stb.
Behalt a Nitro is, de webarchive alapján el tudtam érni a Drive-linkeket, minden megvan onnan, nyugodtan írjatok ez ügyben is.
Akinek lennének a Newgenről, Xfanzine-ről vagy az Allcomicsról cuccai, megköszönném, ha dobna egy listát privátban.

Kayamiel:
Hoppá-Hoppá  :dc-batman:

https://www.gamestar.hu/masvilag/batman-the-adventures-continue-kepregenysorozat-274475.html?fbclid=IwAR11KwJ5Jxl5gVgDJ9pj2PlSxPsjUcP9O31FmPn-Ar4bh0HUvjJsF0tPlP8

bricsi83:
Köszi szépen Sepi, párat megtaláltam a DC-ből így

Sepi:
Innen eljuthatsz pár honosításukhoz:

https://www.facebook.com/newgencomicshungary/posts/2452751984973526

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése