HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Ezer köszönet Talgaby a Macskanő v3 69-ért! :worship: :worship:
A gyereküléses poén tényleg jó volt.
A történet érdekes volt, amikor Selina a narrátor. Mert az elején először a történet közepébe van, aztán pedig visszatekintünk néhány órával ezelőtt, hogy mi történt pontosan.(Tudom, ilyen jellegű történet többször is volt, hogy a főszereplő volt a mesélő.)
Balakin:
Köszi a Macskanő 69-et, szerintem annyira nem para,hogy belerángatják ilyen eventekbe, márha csak ilyen szinten teszik. Az volt igazán fura, hogy Bruce nem akart a Batmobilba beszélni Selinával fontos dolgokról. Miért? Poloska lehet a Batmobilban. Csaknem, Batman kocsijába szerintem nem lehet csak úgy poloskát rakni. Viszont a gyereküléses poén ütött :lol:
benya11:
Köszi az új Macskanőt!
Nekem tetszett ez a befejezés, izgalmas, akciódús volt, a rajzok is jók voltak, szóval nekem minden tekintetben elnyerte a tetszésemet. Arra már én is kíváncsi vagyok, hogy ez a sztori melyik Macskanő halálát jelenti, de van egy erős gyanúm.
Várom a folytatást! :brow:
talgaby:
Majd a későbbiek alapján megérted. Amúgy az egyik Macskanő ez a történet után soha többé nem bukkant fel.
Galamb:
Kösz szépen! :worship: Én is nagyot néztem az áramos jelenetnél, de biztos jól szigetelt volt a rugdalózó! :badteeth:
A vége nekem nem tetszett nagyon összecsapták; most akkor miért is volt Macskanő halála a sztori címe. Hisz az nem derült ki, hogy akkor halottnak hiszik a Macskanőt, vagy mi?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése