HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Galamb:
Kösz az újabb részt, kár, hogy ilyen kurtán-furcsán ért véget, mert nagyon jó rész volt, remek honosítással, köszi!
keildavid:
Ezer kösz a Macskanő v3 71ért! :worship: :worship:
A jelenlegi történet az elején könnyedebb volt, de viszont később komolyabb is lett a történet. Hát az igaz, hogy Selina mindent meg tesz, hogy a kislánya biztonságba tudhassa. Batman és Selina beszélgetése közben látható, hogy Selina beszámolt az elmúlt esetekről, ami eddig történt.
Nem is tudtam, hogy Batman és Selina megterveztek egy jelenetet, ami tényleg komolynak tűnt. Persze, az emberek nem tudták, hogy mi történt pontosan.
talgaby:
Felhívás! (Felkiáltójellel, szóval fontos ám!)
Ha akad a fórum olvasói közül bárki, akinek megvan a Batman kalandjai 2. részének honosított verziója, ami réges-rég, de ebben a galaxisban a Charaxon volt fenn, amikor az még egy rövidke ideig honosítóoldal volt Spuri képregényének hivatalos honlapja helyett, ez legyen olyan jó, és küldje már el... gyakorlatilag a tagságból akárkinek.
Balakin:
ezer kösz a Macskanő 70ért. Elején nekem kicsit erős volt a headshot, de mondjuk háború van vagy mifene. Végén meg frankón azthittem, hogy kinyírja a csajt a kalapáccsal ( én kinyírtam volna a helyében).
benya11:
Mivel Talgaby még a Macskanő v3 #69 kikerülésekor megemlítette, hogy ez egy két részes sztori lesz, ezért megvártam a 70-est is, hogy egybe olvashassam. Bevallom, megérte. :D Nem, nem csak a bombás rész miatt. :) Szerintem is egész jó sztori volt összességében, nekem bejött. És igen, az kezd már kicsit unalmas lenni, hogy mindenki Selina lakásában köt ki, kezében Helenával... Kíváncsian várom a következő részeket!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése