HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (91/349) > >>

keildavid:
Ezer kösz a Macskanő v3 76. számért! :worship: :worship:
A jelenlegi történet valóban akciódúsabb volt, mint az előző. Az viszont furcsa volt, hogy Batman miért akarta Selina vérét. De később kiderült, hogy valami más a helyzet.

benya11:
Köszönet a Macskanő v3 #76-ért!
Ez jóval akciódúsabb rész volt, és a válaszokat is megkaptuk azt illetően hogy Selina hova is került igazából. Erre nem számítottam, remélem Lex-ék kisegítik valahogy. :D Mindenesetre most jobban megtetszett ez a történet. :)
Várom a folytatást!

talgaby:
De, de ott valamiért mégis ott volt. Mondom, hogy fura egy mini volt a Salvation Run, a Checkmate-et, Suicide Squadot és a Catwomant leszámítva egyik címben se mutatkozott meg a határa.

benya11:
Pótoltam a lemaradásom, és elolvastam a Macskanő v3 #72-75-öt. Az már szerintem is kezdett unalmas lenni, hogy folyamatosan azért kellett izgulnia Selinának, hogy Helena biztonságban legyen, de erre azért nem számítottam volna, hogy odaadja másnak a gyerekét. Az anyaösztönét végül csak sikerült leküzdenie. Az új történet elég érdekesen kezdődik, hogy száműzik a legveszélyesebb egyéneket egy másik bolygóra... :rolleyes: Ez nem kicsit fura, főleg hogy Selina is köztük van. Érdekel, hogy mi fog még kisülni ebből a sztoriból. A 75. szám utolsó oldala miatt már várom nagyon a következő részt, talán egy alternatív világba került Macskanő, vagy nem tudom...
Céllövő most már nem tagja a Titkos Hatosnak?

keildavid:
Ezer kösz a Batman Kalandjai 02. számért! :worship: :worship:
Tényleg régen volt ilyen képregény. Nekem tetszett. Olyan nosztalgikus ez a képregény. Főleg a rajzfilm miatt is olyan hangulata van.
A Macskanő a jelenlegi történetben régen tényleg ilyen jellegű rablásokat csinált. De Batman pedig igazi detektív módján megfejtette a titkot, hogy hogyan csinálta a tolvaj.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése