HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (10/349) > >>

Jimmy Star:
Üdv.

Farek kérdésére:
Az évek szerinti sorban haladok, igaz megint olvastam a 2919-ben játszódó történetet.

Köszönet a honosításért!

Blue S:

--- Idézetet írta: Farek - 2016. Május 02., 11:34:49 ---Tényleg, te most visszaolvastad az első sorozatot? Vagy "időrendben" összeolvasod a kettőt?

--- Idézet vége ---

Időrendben, mert visszaolvasni most nincs időm. Talán majd egyszer sikerül.  ;)

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2016. Május 01., 11:30:16 ---Egy dolgot viszont nem értettem. Joker lelőtte Dicket és BJ átvette a helyét, mint Batman. Mikor Batman elmegy Jokerhez azt mondja, hogy akit a Bohóc lelőtt olyan volt számára, mintha a fia lett volna. Akkor most a találkozás erejéig Bruce visszavette a jelmezt? Lehet, hogy valamire nem figyeltem, mert nagyon fáradt voltam, mikor olvastam, de nekem ez jött le.

--- Idézet vége ---
Hm, ezzel most megfogtál. Meg kell néznem este az eredeti füzetet, hogy véletlenül nem félrefordítottam-e. De ha nem, akkor lehet, hogy tényleg csak ennyi, hogy visszavette a jelmezt addig. Végül is jól tarottta magát az öreg még a megfiatalodás előtt is.  :)

Sajnos Kara és BJ kapcsolata - mint azt láthattuk az első sorozatban - nem ért túl boldog véget. Azt hiszem, nem foglalkoznak vele már többet, legalábbis ilyen részletesen vele, csak említik és hivatkoznak rá.

Örülök, hogy tetszett, egy hónap múlva jön a következő rész is.
Tényleg, te most visszaolvastad az első sorozatot? Vagy "időrendben" összeolvasod a kettőt?

Blue S:
Superman & Batman - Generációk II/2

Ez jobban tetszett, mint az első rész, pedig az sem volt rossz. Egy dolgot viszont nem értettem. Joker lelőtte Dicket és BJ átvette a helyét, mint Batman. Mikor Batman elmegy Jokerhez azt mondja, hogy akit a Bohóc lelőtt olyan volt számára, mintha a fia lett volna. Akkor most a találkozás erejéig Bruce visszavette a jelmezt? Lehet, hogy valamire nem figyeltem, mert nagyon fáradt voltam, mikor olvastam, de nekem ez jött le.

Ami nagyon bejött az Kara és BJ kapcsolata. Erről szívesen olvasnék még többet.

Köszönet a honosításért!  :worship:

gambitpool:
Köszi a választ..:)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése