HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
benya11:
Köszönet a Batman: a skót kapcsolat c. képregényért!
A történet és a rajzok nagyon bejöttek, jó kis olvasmány volt. Szívesen olvasnék még ilyesmiket (ha vannak). :)
Balakin:
--- Idézet ---Cooke Spiritje annyira nem nyűgöz le, nagyon rajzfilmes a stílus
--- Idézet vége ---
pont ezért olyan jó ;)
Galamb:
Cooke Spiritje annyira nem nyűgöz le, nagyon rajzfilmes a stílus, de az tény hogy érzelemábrázolása neki is erős.
talgaby:
Igen, Quitelynek az arcmimika elég erős oldala, bár a hátterekben igazi profi. Igaz, összesen talán egy embert tudok, aki nála is kifejezőbben tud arcokat rajzolni, Darwyn Cooke, ő viszont a vitathatatlan mestere ennek. Öt vonalból képes bármilyen érzelmet vagy gondolatot érzékeltetni.
Galamb:
Köszönöm szépen a Skót kapcsolatot. Először kicsit tartottam attól, hogy kicsit, túl őőő "Lobos" lesz a sztori (mint pl. Batman-Dredd bíró), de kellemesen csalódtam végül, és örülök neki, hogy egy rejtélyes, nagyon kicsit Dan Brownos sztorit olvashattam, némi családi drámával fűszerezve. Egyedül az zavart, hogy az nem derül ki, Batman mégis honnan tudta meg, hogy Fergus az álarcos fickó igazi neve, (lehet én voltam figyelmetlen, ekkor legyen szíves megirni valaki a választ, köszi). A rajzok nekem bejöttek, Quitely főleg az arcmimiknál alakított sokat, talán csak Bruce Wayne ábrázolása lett kicsit gyenge (túl nagydarab).
A honosítás is király lett, :worship: :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése