HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (75/349) > >>

Genzo:
Ezt jó hallani, hogy van még raktáron a cuccból :)

A Birds of preyből már láttam, hogy van két füzet a NewGenen, azt hiszem, megyek is, belekukkantok. De akkor ezek szerint abból is lesz még. :)

talgaby:
És lesz is még. :) Szívesen, örülök, ha sikerül pár kellemes percet szereznem ezzel valakinek, szerintem az egyik legpofásabb sorozat volt a DC-nél sokáig. Majd ha valaha elindul a NewGenen, a Birds of Prey-re lesz még érdemes odafigyelned, az is van ilyen jó.

Genzo:
Az 1000. hozzászólásommal szeretném megköszönni a Macskanő füzeteket, tg. Lassan ugyan, de haladok velük, a Fekete Maszkos sztoriig jutottam eddig (52. résszel bezárólag), és nagyon, de nagyon tetszik. Igyekszem elolvasni az egészet, és várom a továbbiakat, ám amíg azok kikerülnek, nem fogok unatkozni, van olvasnivaló bőven. :)

Szóval kösz. :worship:

keildavid:
A Macskanő v3 44-es előtti részből van három olyan, ami más oldalon honosítva van. A Macskanő v3 34-36. szám fenn van a NewGenen. Ami tudtommal az a Batman - Háborús játékok történetszálhoz kapcsolódik.

talgaby:
Sorrendben:
66: Mert Macskanő II (Holly) feladta a jelmezes karrierjét, és Selina életéből is eltűnt (azóta se jött vissza).
69: Amazon's Attack a címe, és egy iszonyatosan rémes sztori, ami annyira szétgyalázta Wonder Womant, hogy kiírták a kontinuitásból. Sámson doki oldalán vagy a NewGenen lesz valamikor, de ő akarja honosítani.
72: Egyelőre nem bukkant fel.
75: Pedig olvastad, itt az ötvenes részek valamelyikében, közvetlen az 1 évvel később előtti sztori végén.
78: A magyarázat a Salvation Run c. borzalom, aminek a logóját és a rá való utalásokat is kiszedtem innen mindenhonnan. Amennyiben elég erősnek érzed magad, az Allcomicson épp most fut ez az embertelen iszonyat, nem tudom, honnan szereztek magukba ennyi lelkierőt, hogy képesek voltak nemhogy elolvasni, de még foglalkozni is a honosításával. A Harcos ahhoz képest egy gyöngyszem.
80: Szándékosan vitték nullára, mert nem volt terv vele, majd jött Paul Dini és vitte magával előbb a Heart of Hush-ba (ami remélhetőleg megjelenik majd magyarul a képestől egyszer), utána meg a Gotham City Sirensbe, amit meg az AC foglalt le.
-Nem mondtam soha, hogy nem lesznek.
-Szívesen. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése