HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (74/349) > >>

Farek:
De mikor vették el azt, hogy utcalány volt? Emlékeim szerint még a V3-as sorozatban is bőven visszaköszön ez. Vagy csak arra gondoltál, hogy nem volt stricije, aki verte volna?

keildavid:
Köszi a Macskanő v1 1. részét! :worship: :worship:
Kicsit fura, hogy Selina Kyle élete akkoriban más volt, mint a v3-as sorozatban. Persze az érthető, hogy  v1 és a v3 sorozat között sok év eltelt.
Érdekes, hogy volt benne néhány olyan oldal, amiket a magyarul megjelent Batman: Az első év kötetbe is volt.

zozi56:

zozi56:

--- Idézetet írta: Mike - 2011. Március 11., 20:22:31 ---Superman: Rejtett személyiség
Ezt a képregényt nagyon régen kezdtem el, nemrég sikerült befejeznem.

--- Idézet vége ---
Ezt mi, honosítók is elmondhatjuk. :) Jó sokáig befejezetlen volt ez a mini. Örülök, hogy tetszett!

Mike:
Sziasztok!
Sajnos itt is régen jártam, de szeretnék kárpótlásul 2 sztorit véleményezni. :)

Superman: Rejtett személyiség
Ezt a képregényt nagyon régen kezdtem el, nemrég sikerült befejeznem.
Hát… nem találok szavakat. Ez egy nagyon jó sorozat! Az elejétől a végéig tetszett! Nagyon jó hangulata van, teljesen bele tudtam élni magam az egészbe. NAGYON JÓ! Igaz, a negyedik az elején nem éreztem azt a színvonalat, amit a többi füzetben valamint a végén, de még így is, nagyon tetszett. Bár az még mindig zavaros, hogy pontosan mi is volt Clark, de nem baj, jó így rejtélyesen is! Immonen rajzai a CsP-ben meg az UF4-ben is tetszettek, itt is remekelt szerintem.
Hatalmas hála, hogy elkészítettétek! :worship: :worship:

Batman: Koksz
Ezt ma fejeztem be. Nagyon durva. A kislány halála kellően tragikus, Batman, mint drogos meg teli találat, sosem gondoltam rá, hogy valaha így fogom látni. Egyébként az apa viselkedése a lánya elvesztésénél már sejtetett valamit, hogy az se normális, de hogy ő is drogozik… bakker. Az utolsó rész nem jött be annyira, ott valahogy többre számítottam, de a legvége ott is ütött azzal a kis "monológgal".
Egy szó, mint száz: Köszi szépen a Rátok eső részét a képregénynek, élmény volt olvasni. :worship: :worship:

Sajnos legközelebb nem tudom, mikor fogok véleményezni, lehet csak két hét múlva. :( Mindenesetre próbálok igyekezni. :) ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése