HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Galamb:
Oké! :)
talgaby:
Fel fog. :)
Galamb:
Jaj persze vágom, hogy Miller, nem Millar, nem tudom miért kevertem össze őket.
--- Idézet ---egy nő sokáig él erőszakos kapcsolatban komoly tűréshatárokkal, amíg egy nap el nem ér a határig.
--- Idézet vége ---
Ez igaz, csak kicsit fura volt, hogy ezek szerint Selina, akkor ér el a határig, mikor kiengedik a korházból, mégis teljesítette Stan macskajelmez-re vonatkozó kívánságát. Valószínűleg látszólagos volt az engedelmesség? A másik dolog, amit furcsáltam, hogy a stricinek fel se tűnt Selina mennyire megváltozott.
talgaby:
Farek: igazság szerint nem sokkal ezután, Moench már a v2-ben se erőltette ezt a vonalat. A v3-ban meg az utca stimmel, de nem prosti, hanem egy tolvaj végig. De erről majd bővebben, ha elérünk oda.
galamb: Miller. Millar az egy másik alak. És egyelőre még ne ítélkezz a karakter felett, igazság szerint ez a mini azt hivatott elmesélni, hogyan vált belőle az a karakter, aki a Batman Első évben felbukkant, bár a kronológia ebből a szempontból kicsit hibádzik. Amúgy meg pont, hogy talán a női író miatt kapunk egy olyan karakterképet, ami inkább tűnik reálisnak, elvégre inkább az a jellemző, hogy egy nő sokáig él erőszakos kapcsolatban komoly tűréshatárokkal, amíg egy nap el nem ér a határig. Sajna a milleri kell-egy-erős-férfi-aki-utat-mutat-nekem-mert-anélkül-egy-semmi-vagyok nőkép így is visszajön, de a mini a hibái ellenére tényleg igyekszik valamiféle utat mutatni majd nekünk.
Galamb:
Én is köszönöm! Az első Év kedvenc Batman sztorim lett, és ez is méltónak tűnik hozzá. Nekem bejött a prosti eredet, Mcaskanő számomra mindig a "rosszkislányos" karaktert jelentette. Ahogy talgaby írta: "Millar szerint minden nő vagy férfigyűlölő, vagy prosti." Azért azzal, hogy Selina-ból domina lett, Millar összehozta legalább a kettő egyszerre! :badteeth:. Úgyhogy fura is számomra kicsit, hogy az Első évben Selina még egy keményebb, határozott nő, ebben a miniben meg pont egy Női író csinált belőle egy szerencsétlen "összevertél, de azért elhiszem, hogy szeretsz" típusú nőt, még akkor is, ha Kyle korábban volt ilyen. (már ha Newell teljesen saját kútfőből dolgozott, és nem vázolták fel neki, hogy milyenre írja meg Selina előéletét,).
A honosítás kiváló lett, :worship: :worship: :worship:
És Zozinak köszönöm a belinkelt videót. Lehet a Batman forever több sebből vérzet, de szwsz jó dalok születtek hozzá.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése