HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Genzo:
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Március 24., 11:45:42 ---Most is ő használja, és ő az, akivel a Red Robin-sorozat is zajlik.
--- Idézet vége ---
Itt kapcsolódtam én be a dologba. ;D
talgaby:
Maga a karakter a Kingdom Come-ban bukkant fel, és vagy Alex Ross találta ki teljes egészében, vagy Dini, de Ross tervezte a kinézetet. Dick Grayson viselte a jelmezt ott.
Ez a ruha aztán annyira megtetszett a DC-nél, hogy bevették a fő kontinuitásba is a Countdown alatt, amikor is a visszatért Jason Toddot öltöztették be és viselte is a széria nagyjában.
Majd utána R.I.P. eseményei után, amikor Todd kitalálta, hogy ő lesz Batman és levette a red Robin-jelmezt, Tim Drake vette fel, hogy megkülönböztesse magát az új Robintól, Damientől. Most is ő használja, és ő az, akivel a Red Robin-sorozat is zajlik.
Genzo:
Én úgy tudom, hogy Tim Drake a Red Robin. :headscratch:
zoli:
Üdv, Na most melyik Robin volt- lett Vörös vagyis Red Robin a három Robin közül :headscratch:1.Dick Grayson,2 Jason Todd ,3.Tim Drake. Mind a hárman, ketten. csak az egyik.De mintha is-is..... :nemtudom:.Mert ugye amikor ott hagyták Batman és önálló útra léptek akkor új személyiséget vettek fel. PL Dick lett Éjszárny, később az új Batman .Vagy Jason Todd miután feltámadt ő lett az új Red Hood, és Red Robin is ,......ha jól tudom egy ideig . De mintha Dick is és Tim is viselte volna Red Robin jelmezt ,ezért is-is. HM....nem vagyok teljesen képben
Asys:
Zozi, frankó a videó! :bravo:
Van egy-két érdekes jel... :rolleyes:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése