HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (8/349) > >>

Sepi:
Meg a fő ok, amiért nem nagyon foglalkozunk már DC-vel, mert a Kingpin is ad ki folyamatosan Batmant, valamint az Eaglemossnál is egymás után jönnek ki a DC kötetek.

Farek:
Nem igazán van DC-vel foglalkozó tagunk most. De a következő Superman&Batman - Generations sorozat láthatáron belül van.  :brow:

Kayamiel:
Olvasnék már egy jó kis Batman történetet, esetleg nem terveztek feltenni egy újat  :dc-batman:

Farek:
Szerintem Bruce felesége csak búcsúzni akart a halála előtt. Viszont Junior szerintem csak a kora miatt tűnt megfáradtank. Meg amiatt, hogy az anyukája ott feküdt előtte, a halálra várva. Egyébként viszont nem panaszkodhat, teljes élete volt, csak ő nem fürdött meg a Lázár veremben. Szerintem csak ennyi.

Feast4:
Érdekes volt a befejező rész.Ki fog valaha derülni Bruce felesége mit akart?Vagy csak egy könnyes búcsú volt a családtól. Juniort neg sajnálom.Elvesztette aztán az Apja még a hobbiját is visszavette.Neki se úgy sültek a dolgai ahogy szerintem elképzelte.Kifejezetten egy megfáradt ember benyomását keltette a rajzokon.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése