HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (68/349) > >>

keildavid:
Ezer köszönet a Macskanő v1 4. részért! :worship: :worship:
A történetben kezdet összeállni a kép, hogy Selina mit fog tenni azok után, ami történt.
Mert arról is beszélt, hogy nem lesz Macskanő többé, de mégis az lett. A későbbiekben pedig tényleg más lett, mint a v3. szériába láthattuk. Persze az érthető, hogy a v1 1989-es és a v2 pedig 2000. utáni. Az évek során sok minden megváltozott.

Galamb:
 Köszi a befejezést! Végül is jó kis mini volt ez,  bár a csókjelenet picit erőltetett lett.

keildavid:
Köszi a Macskanő v1 3. részét! :worship: :worship:
Selina nagy nehézségbe volt, amikor Stan nagy csapdába csalta őt. Persze Selina olyan döntést hozott meg, ami persze nem lehet egyetérteni, amit a végén megtette.
Várom a befejezést!

Galamb:
Kösz a Macskanő újabb részét. A rendőrörsi résznél annyira nem zavart, hogy megvágták, viszont a rész vége elég kurta-furcsa lett. A honosítás viszont zsír  :worship: :worship:

Spuri:
Köszönöm én is a Batman kalandjait, mely szívemhez oly közel áll. A 9. szám pedig a sorozat egyik legjobb darabja. Hajrá! Csak így tovább! :)

Ja, és most jutottam el odáig, hogy Batman skót kalandját is elolvastam (eddig nem is tudtam, hogy fönt van :headscratch:) és kifejezetten tetszett, bár túl nagy rejtély nem volt a dolog, de izgi volt így is. Csak Batman kicsit bénább volt a szokottnál.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése