HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
talgaby:
Pedig ez volt a leggyorsabb fordítás, amit valaha csináltam.
Galamb:
Tényleg jó rég került ki az első rész, újra el is olvastam, hogy képben legyek, és így élvezetesebb is volt. Nagyon tetszett a sztori, örülök, hogy így lett vége.
Egyedül két dolog zavart: Batmannek, mint a DC univerzum legzseniálisabb nyomozojának nem kellet volna kicsit korábban felismernie, hogy a doktornő és a betörő ugyanaz a személy. A másik, meg hogy úgy tűnt az évtizedek folyamán a lány eléggé integrálódott a modern világba, mégis, amikor összetéveztette Batmant Anubissal, kicsit olyan volt, minttha most lépett volna csak ki a kriptából.
Az illusztrtáció stílusa is nagyon tetszett, Bruce Wayne is elég fiatalosra sikerült (elöször kicsit Bale-re emlékeztetett, azt hittem hatással volt a film a rajzolóra, aztán láttam, az Ankh elöbb készült, mint a film).
A honosítás mindkét részben kiváló lett! :worship: :worship:
keildavid:
Köszönöm a Batman - Ankh 2. részét! :worship: :worship:
Nagyon jó, hogy befejeződött ez a két részes mini. Bár igaz, azóta egy év eltelt. De a lényeg: "Jobb későn, mint soha."
A 2. részbe akkor kiderült, hogy Khatera miért rabolta el Robint. És akkor minden másra is fény derült, hogy miről volt szó a történetben.
És tényleg az is volt, ahogy a főoldali hír címbe is van írva:"Batman zombik(?) ellen."
keildavid:
Köszi a Harley és Méregcsók 2. részét! :worship: :worship:
Tényleg a történet központja a zombigyökér, amiről van szó. Szórakoztató ez a képregény. Vannak csupa vicces poénok és persze komoly helyzetek is. Főleg, amikor Méregcsók bármit megtesz, hogy visszaszerezze a növényeket.
Genzo:
Én is köszönöm a Harley&Ivy 1-et, tg. :worship: Szórakoztató kis sztori volt, néha kell ilyen is, sőt. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése