HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Köszönöm a Macskanő v3 5. számot! :worship: :worship:
A történet tényleg olyan krimi noir jellegű. Érdekes módon innentől kezdve akkor kiderül, hogy Selina lesz az East End védelmezője.
Az tényleg elgondolkodtató volt, hogy Selina amit tesz, miért is teszi azt. Meg persze azon is lehet gondolni, hogy bosszúból vagy igazságszolgáltatásból teszi-e. Tényleg csupa bonyolult kérdések lesznek. De persze erről majd kiderül az Ed Brubaker-érába, hogy hogyan fog alakulni ez a sorozat.
A rajzok meg olyannak néznek ki, mintha ezt is Darwyn Cooke rajzolta, de tudom, hogy ezt a részt más rajzolta.
Galamb:
Basszus, így abbahagyni egy részt: mármint, hogy Dylan megússza! Nagyon elgondolkodtató epizód volt, el lehet agyalni rajta, mi a jobb, a bosszú, vagy az igazságszolgáltatás (magam részéről Castle papa átruccanhatott volna a marvel univerzumból, hogy golyót küldjön Dylan fejébe). A honosítás és a rajzok szintén nagyon jók lettek. :worship: :worship:
benya11:
Köszi az új Macskanő v3 képregényt, folyamatosan olvasom a sorozatot ahogy kikerülnek a részek, csak van hogy elfelejtek írni... :)
Pepea:
Jó lett, Macskanő 5 száma. :) Csak egy részvételem van, egy betűt kihagytad, 9. oldal alsó bal oldali bubiban "felöltzhet..." Ö betűt kihagytad. :) Remélem hamarosan kijavítod, Talgaby. :worship:
Galamb:
Kösz szépen a lezáró részt, nagyon tetszett! Ezen Agyagpofa karaktere izgalmas, én is megsajnáltam szinte nem csak a macskanő!:) Tetszik még selnia optimista karaktere, narrációi. :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése